Vesti sa Mmedia Mreže

Zapratite Mmedia Mrežu na Instagramu i osvojite nagrade!

Zbog velikog interesovanja koje ste posvetili rešavanju misterija preko našeg foruma, odlučili smo da isto to pokrenemo i na instagramu, a svako ko reši najveći broj misterija na kraju meseca dobija nagradu.

Vesti sa Mmedia Mreže, Giveaway | Mmedia Mreža | 10.10.2017

Zbog velikog interesovanja koje ste posvetili rešavanju misterija preko našeg foruma, odlučili smo da isto to pokrenemo i na instagramu, a svako ko reši najveći broj misterija na kraju meseca dobija nagradu.

Vrlo je jednostavno mi ćemo objaviti misteriju preko instagram story-ja, nekoliko puta nedeljno, misterija ce biti dostupna 24h i to je vreme do kada morate da je rešite, ako uspete, pošaljite nam rešenje misterije, ako ste upešno rešili dobijate poen. Na kraju meseca ako budete imali najviše poena u rešavanju misterija dobijate nagradu po izboru.

 

Šta je potrebno za rešavanje misteije?

- Pre svega da bi ste videli misterije morate nas pratiti na instaragmu, kliknite ovde, zatim se registujte na naš web sajt, jer ćemo Vam tu dodati poene, da se registrujete kliknite ovde. To je sve, sada je ostalo samo da sačekate da se pojavi misterija i da je rešite!

 

Koje nagrade mogu osovjiti?

- Nagrade koje možete osvojiti, pogledajte ovde. Ako želite da nam predožite da dodamo još neku nagradu, budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Kako sve funkcioniše?

- Dakle nakon što objavimo misteriju preko instagram priče, Vi imate 24h vremena da rešite istu. Rešenje misterije nam pošaljite preko naše forme i ako ste u prvih pet koji su rešili misteriju dobijate poen koji će biti dodat na vaš profil na Mmedia Mreža web sajtu. Na kraju meseca onaj ko bude imao najviše poena, odnosno najveći broj rešenih misterija te poene zadržava i može ih zameniti za neku od ponuđenih nagrada, svim ostalim takmičarima se poeni resetuju i krećemo ponovo iz početka i tako svakog meseca.

 

Da li nagrade mogu biti dostavljene u bilo kojoj državi?

-Većina nagrada može, ispod svake nagrade piše da li može da se dostavi u svim državama ili ne.

 

Gde mogu da vidim koliko poena sam sakupio?

- Poeni će biti prikazani na Vašem profilu na našem sajtu, zato je potrebno da budete registrovani kako bi mogli da Vam dodamo poene, takodje na sajtu će biti istaknuta top lista svih učesnika i ko koliko poena ima, tako da ćete uvek biti u toku.

 

Gde mogu da pošaljem rešenje misterije?

- Rešenje misterije nam pošaljite ovde.

 

Treba Vam pomoć u rešavanju misterija?

- Pomoć u rešavanju možete dobiti od drugih članova našeg sajta, svaka misterija biće objavljena na forumu OVDE, ako Vam je potrebna pomoć, pitajte nekog od učesnika da Vam pomogne u temu, ali ne smete pisati javno rešenje misterije, kako drugi ne bi videli, već rešenje pošaljite preko forume ovde.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.