Vesti sa Mmedia Mreže

Mmedia DISKORD server Vam poklanja Steam Igricu - MOSS DESTRUCTION | (Podeljeno za veceras 7/10) #mossdestruction #MmediaGiveaway

Mmedia Mreža i Mmedia Portal u saradnji sa prijatijateljima daruju Vas sa deset poklona preko diskord servera i našeg web sajta.

Vesti sa Mmedia Mreže, Giveaway, Gaming | Mmedia Mreža | 23.04.2019

Poštovani pratioci Mmedia Mreže, u saradnji sa našim prijateljima spremili smo Vam deset igrica koje ćemo podeliti večeras. Igrice ćemo podeliti preko našeg DISCORD servera i preko našeg web sajta.


Sve što treba da uradite je da budete večeras na našem discord serveru u periodu između 20h-23h jer ćemo na svakih dvadesetak minuta podeliti po jednu igricu.

 Pridružite se našem DISCORD serveru kliknite ovde da se pridružite, i budite večeras izmedju 20h-23h. Spisak igrica koje ćemo podeliti možete pogledati na našem gaming youtube kanalu oko 18h. MMedia Mreža GAMING YouTube.
 
 

#mossdestruction (SteamKey)NAPOMENA: Ako nekada streamujete igricu koristite sledeće hastagove u nazivu strima ili opisu #mossdestruction
#MmediaGaming #MmediaMreza i tagove: moss destruction
 i automatski bićete ubačeni u zajednicu gde možete dobiti puno gledaoca na tom streamu ovo važi za streamovanje na YouTube Gamingu i Twitch-u


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.