Recenzije filmova

Fantasy Island (2020)

Fantasy Island (2020) / Ostrvo fantazija - RECENZIJA

Recenzije filmova | Recenzije | 25.02.2020

Upravo se vracam iz bioskopa gde sam gledao ovaj film koji je na mene ostavio pozitivan utisak.
Ostrvo fantazija je film koji prati pricu par ljudi i njihove fantazije, sta god da pozele i koja god da je njihova fantazija to im se ostvari na ostrvu. Svako od njih vuce nesto strasno iz blize porslosti pa ih to progoni na ostrvu.Svi mislimo da je to stvarno ostrvo fantazije ali nekad stravi nisu bas onako kako izgledaju. Ostavicu vam trailer za film gde mozete da pogledate ukratko sta vas ceka u filmu.

Kao sto rekoh gore film je na mene ostavio i vise nego pozitivan utisak.Pored horora koje obozavam da gledam takodje volim i filmove gde je radnja smestena na nekom ostrvu kao sto je ovo.Ovaj film vam donosi odlicnu postavu glumaca sto mi se jako svideo odabir glumaca za film. Nekako na mene je najveci utisak ostavila Lucy Hale (Igra istine) koja je svoju ulogu opet izvela i vise nego dobro.

Film drzi paznju do samoga kraja sto je takodje pozitivna ocena.Dovoljno je reci da su cak 3 zanra odredjena za ovaj film: Avantura,Komedija i Horor pa tako dok gledate ovaj neverovatan film imacete utisak kao da ste u njemu i da prozivljavate isto to sa likovima iz filma.

Ako ne znate sata da gledate ovih dana ovo je pravi film za vas. Brzo u bioskop pogledajte film i ostavite vase misljenje o filmu.

Za one koji su pogledali film me zanima koja bi vasa fantazija bila da odete tamo? Moja fantazija bi bila da imam sve sto pozelim wink

| Video: https://www.youtube.com/watch?v=a6O30nJ02PU