Exchangeri

Rchange

Brz, jednostavan i sa samo telefonskom verifikacijom, radi čak i sa paypalom.

Exchangeri | Platni procesori | 15.04.2017

Rchange je jedan od popularnijih, proverenih exchangera, a takođe jedan od retkih koji rade sa paypalom, pa zato je valjda i poseban, jer skoro da nema exchangera koji rade sa paypalom.

 

RCHANGE je potpuno automatizovan servis koji omogućava e-novčanik, top-up, i povlačenje usluga malih i srednjih količina. Pružanju stabilne, efikasne i pouzdane profesionalne usluge i rešenja za međunarodne klijente i postaju pouzdani partneri na duge staze sa kupcima. Pošto su zvanično ovlašćeni agenti za takve platnih sistema, kao Liberti, EgoPai i VebMonei, imaju stabilne i pouzdane rezerve i kanal za povlačenje koji može da zadovolji poslovne potrebe njihovih klijenata.

 

Ja sam par puta koristio ovaj exchanger i odlicno funkcionise, tako da moje preporuke. Što se verifikacije tiče dovoljno je samo da unesete svoj broj telefona na koji će vam stiči kod koji posle unesete na rchange i tako postajete verifikovani, više o tome možete videti u videu:

 

 

LINK ZA REGISTRACIJU NA SAJT⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.