Exchangeri

Magnetic Exchange

Jedan od najboljih i najpopularnijih exchangera sa velikim izborom platnih procesora.

Exchangeri | Platni procesori | 15.04.2017

Ovo je zvanično moj omiljeni exchanger, pre svega zato što je jako brz, većina transakcija je instat dok je maksimalno vreme čekanja 10 dana, ali 90% transakcija je instant.

Ovaj exchanger radi sa jako puno platnih procesora, među kojima nažalost nije paypal, ali skoro svi drugi jesu, provizije su jako male, tako da sam siguran da ovaj exchanger svima odgovara.

 

POSTUPAK VERIFIKACIJE

  • Verifikacija je jednostavna dokumentacija koja vam je potrbna je sledeća: Lična karta ili pasoš i dokument koji će potvrditi vašu adresu, to može biti obična uplatnica ili račun za struju, vodu, telefon koji se vodi na vas bitno je samo da se vidi vaše ime i adresa.
  • KAKO DA SE VERIFIKUJETE: Kada se ulogujete na svoj nalog, kliknite u meniju sa desne strane na opciju ''Get verified'' nakon toga izaberite običnu verifikaciju i popunite tražene podatke i uploadujte traženu dokumentaciju to je to. Extended verification je namenjena firmama i ona nije obavezna, tako da nema potrebe da radite Extended verification, već samo standard.

 

LINK ZA REGISTRACIJU⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.