Zanimljivosti

Treći svetski rat sledeće godine!

Hakerska grupa Anonimusi objavila je video u kojem tvrde da će do Trećeg svetskog rata doći sledeće godine i to zbog tenzija na korejskom poluostrvu.

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 04.11.2017

Anonimusi, poznata hakerska grupa, upozoravaju da se velike sile pripremaju za neizbežan sukob globalnih razmera

Hakerska grupa Anonimusi objavila je video u kojem tvrde da će do Trećeg svetskog rata doći sledeće godine i to zbog tenzija na korejskom poluostrvu.

„Pripremite se za ono što dolazi”, upozorili su u videu koji su objavili na YouTube-u, i dodali kako će Treći svetski rat biti „globalno razarajući, kako na sredinu, tako i na ekonomskom nivou”.

Ova grupa poručila je u video poruci da „svi znakovi rata koji se priprema na korejskom poluostrvu izlaze na videlo”.

„Gledamo kako svaka zemlja povlači svoje strateške poteze, ali za razliku od prethodnih svetskih ratova, iako će biti vojnika na tlu, ova borba će biti žestoka, brutalna i brza. Ovo je stvarni rat s globalnim posledicama, u koji su uvučene tri velesile. Druge nacije biće prisiljene da biraju stranu”, poručili su Anonimusi.

Ova grupa je u videu citirala izveštaje u kojima Kina govori svojim građanima da napuste Severnu Koreju, nedavna testiranja balističkih raketa od strane SAD, kao i slanje vojske SAD u Australiju.

„Kinezi očajnički žele da izbegnu rat. Samo ove nedelje kineski zvaničnici su SAD i Severnoj Koreji, nakon brojnih pokušaja smirivanja tenzija, rekli da se smire i prestanu da iritiraju jedni druge. Pragmatični Kinezi polako gube strpljenje”, navodi se u videu.

Kako su naveli, signal za to je i što je američki predsednik Donald Tramp pozvao filipinskog predsednika Filipa Dutertea, kako bi video da li su na istoj strani.

„Ipak, čak je i Duterte savetovao Trampa da se kloni Kim Džong Una. Pripremite se za ono što sledi”, poručuju Anonimusi.



⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
Bili007
pao mu je nalog na cvrkutu ovom Donaldu
  • 06.11.2017
Minilion
Taman se neki setio da ocisti sva govna sa zemlje, ljude........
  • 06.10.2018

    Evo kako bi svet izgledao da su Hitlerovi nacisti pobedili (VIDEO)

    Nacisti su bili spremni na genocid, ali kada je reč o do američkim Indijancima, iznenađujuće su ih dobro prihvatili. Kad pokore Amerikance, obećavali su nacisti, vratiće američku zemlju domorocima. Radili su s grupom nazvanom "Američko indijsko savezništvo" i regrutovali su ih kao fašistič...