Zanimljivosti

Spasite planetu , gledajte pornice!

Pornhub pozvao na gledanje pornića kako bismo spasli planetu. Jedan od najposećenijih sajtova na svetu ušao u novu kampanju seksodrživosti

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 18.06.2021

Verovatno najpoznatiji sajt na svetu posvećen onim stvarima, famozni Pornhub, pokrenuo je novu kampanju za spasavanje planete pod imenom Sextainable JOI kojom pozivaju korisnike i posetioce svog sajta na manju potrošnju resursa.
 

U promotivnom video-snimku koji je pušten pre dva dana, jedna od najpoznatijih zvezda ovog sajta Kira Noar je na jedan specifičan način objasnila šta je sve potrebno uraditi kako bismo spasli planetu.

 

- Planeta nam postaje sje*ana, ali ne na seksi način - poručuje ona, uz objašnjenja da čovečanstvo trenutno troši previše resursa, od nafte do vode.
 
- Zaboravili smo koliko je seksi biti održiv - zaključuje Noirova, uz napomenu da je vreme da se stvari izmene.
 

U okviru kampanje, koju bismo mogli da prevedemo kao Seksodrživo dr*anjePornhub je pokrenuo posebnu sekciju na sajtu gde će modeli dok rade ono u čemu su najbolje inače, govoriti koje su mere potrebne kako bi se očuvala životna sredina. Dodatno, sajt će od svakog pregleda donirati 10 centi inicijativi 2030 Or Bust koja se bavi smanjenjivanjem karbonskog otiska.
 


 

U kampanji će učestvovati nekoliko najpoznatijih porno-modela, tako da će zainteresovani osim Noareve moći da slušaju ova specifična predavanja i od drugih devojaka, kao što su Asa AkiraSai JajdenPrinces Hejz i Ksev Belringer.
 

Izvršni direktor 2030 Or Bust Lauhlin Ark izjavio je da je srećan zbog saradnje koja je uspostavljena sa sajtom Pornhub, jer je moguće raditi korisne stvari koje su ujedno i zabavne.

- Želimo da celo čovečanstvo ima lepu završnicu - duhovito je dodao Ark u izjavi za medije.