Film i TV

Poslednji nastavak trilogije “50 nijansi sive” (VIDEO)

Poslednji film iz trilogije u svetske bioskopske dvorane stiže za Dan zaljubljenih, a iz kratkog trejlera možete saznati šta vas sve očekuje u nastavku… Treći i poslednji deo trilogije, stiže nam za Dan zaljubljenih, tačnije 14. februara 2018. godine. Reč je o pravoj jednominutnoj poslastici u kojoj vidimo Anastasiju (Dakota Džonson) i famoznog Kristijana Greja (Džejmi Dornan) kako razmenjuju bračne zavete. Osim toga, obožavatelji su dobili priliku videti i njenu prelepu venčanicu i mali uvid u njihovo venčanje, ali i medeni mesec. Naravno, stvari ne ostanu tako dugo romantične i savršene, posebno što se negativac Džek (Erik Džonson) odlučio vratiti . Redatelj filma je Džejms Foli, a reč je o adaptaciji romana autora E.L.Džejms prema kom je i napisan scenario. Šta nas sve čeka u ovom dugo očekivanom blokbasteru proverite u trejleru:

Film i TV | 11.09.2017

Poslednji film iz trilogije u svetske bioskopske dvorane stiže za Dan zaljubljenih, a iz kratkog trejlera možete saznati šta vas sve očekuje u nastavku…

Treći i poslednji deo trilogije, stiže nam za Dan zaljubljenih, tačnije 14. februara 2018. godine.

Reč je o pravoj jednominutnoj poslastici u kojoj vidimo Anastasiju (Dakota Džonson) i famoznog Kristijana Greja (Džejmi Dornan) kako razmenjuju bračne zavete.

Osim toga, obožavatelji su dobili priliku videti i njenu prelepu venčanicu i mali uvid u njihovo venčanje, ali i medeni mesec.

Naravno, stvari ne ostanu tako dugo romantične i savršene, posebno što se negativac Džek (Erik Džonson) odlučio vratiti .

Redatelj filma je Džejms Foli, a reč je o adaptaciji romana autora E.L.Džejms prema kom je i napisan scenario.

Šta nas sve čeka u ovom dugo očekivanom blokbasteru proverite u trejleru:

 Bili007
odlićan je film al zašto baš uvek na Dan Zaljubljenih
  • 11.09.2017
Nenad
Nenad
  • 0
Pa možda jer je film spada u romansu a 14tog je dan zaljubljenih
  • 12.09.2017