Film i TV

Poslednji nastavak trilogije “50 nijansi sive” (VIDEO)

Poslednji film iz trilogije u svetske bioskopske dvorane stiže za Dan zaljubljenih, a iz kratkog trejlera možete saznati šta vas sve očekuje u nastavku… Treći i poslednji deo trilogije, stiže nam za Dan zaljubljenih, tačnije 14. februara 2018. godine. Reč je o pravoj jednominutnoj poslastici u kojoj vidimo Anastasiju (Dakota Džonson) i famoznog Kristijana Greja (Džejmi Dornan) kako razmenjuju bračne zavete. Osim toga, obožavatelji su dobili priliku videti i njenu prelepu venčanicu i mali uvid u njihovo venčanje, ali i medeni mesec. Naravno, stvari ne ostanu tako dugo romantične i savršene, posebno što se negativac Džek (Erik Džonson) odlučio vratiti . Redatelj filma je Džejms Foli, a reč je o adaptaciji romana autora E.L.Džejms prema kom je i napisan scenario. Šta nas sve čeka u ovom dugo očekivanom blokbasteru proverite u trejleru:

Film i TV | Zabava - Teme | 11.09.2017

Poslednji film iz trilogije u svetske bioskopske dvorane stiže za Dan zaljubljenih, a iz kratkog trejlera možete saznati šta vas sve očekuje u nastavku…

Treći i poslednji deo trilogije, stiže nam za Dan zaljubljenih, tačnije 14. februara 2018. godine.

Reč je o pravoj jednominutnoj poslastici u kojoj vidimo Anastasiju (Dakota Džonson) i famoznog Kristijana Greja (Džejmi Dornan) kako razmenjuju bračne zavete.

Osim toga, obožavatelji su dobili priliku videti i njenu prelepu venčanicu i mali uvid u njihovo venčanje, ali i medeni mesec.

Naravno, stvari ne ostanu tako dugo romantične i savršene, posebno što se negativac Džek (Erik Džonson) odlučio vratiti .

Redatelj filma je Džejms Foli, a reč je o adaptaciji romana autora E.L.Džejms prema kom je i napisan scenario.

Šta nas sve čeka u ovom dugo očekivanom blokbasteru proverite u trejleru:

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
Bili007
odlićan je film al zašto baš uvek na Dan Zaljubljenih
  • 11.09.2017
Nenad
Nenad
  • 0
Pa možda jer je film spada u romansu a 14tog je dan zaljubljenih
  • 12.09.2017