Online Zarada - Blog

MAXI prevara i sirenje virusa!

Nedavno je pokrenuta jedna stranica gde Maxi navodno daje besplatne kupone, ali u čemu je zaista kvaka? U pitanju je virus!

Online Zarada - Blog | Online Zarada | 17.08.2017

Nedavno se na internetu pojavio sajt na kome se navodno mogu dobiti kuponi za kupovinu u MAXI-ju, sve ovo je eskaliralo jako brzo i postalo viralno pa su mnogi krenuli da dele po drustvenim mrežama u nadi da će dobiti svoj novčani kupon.

Ali evo istine

U pitanju je automatski generisan sajt koji , generiše komentare kako bi sve izgledalo realno i istinito, sajt kao i ankete nemaju nikakve veze sa maxi.rs sajtom, niti je na bilo koji način ova navodno istraživačka marketing agencija povezana sa maxi.rs sajtom i uopšte sa istoimenim marketima.

Kako saznajemo korisnik koji je započeo ovu lažnu anketu , kako bi se uspešno anketa završila morao da podeli istu na društvenim mrežama i time proširi spyware virus na koji naivni korisnici putem linka prenose u svoj računar, a da toga nisu ni svesni.

Tako da ako naletite na ovaj sajt izbegavajte ga u širokom luku.

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.