Nagradni sajtovi

Gokano

Gokano firma vam omogućava da sakupljate poene radeći jednostavne ankete i zadatke, poene koje sakupite možete pretovriti u novac koji prebacujete na paypal, ili možete jednostavno poene zameniti za neku od dostunih nagrada na njihovom sajtu.

Nagradni sajtovi | Online Zarada | 15.04.2017

Gokano firma vam omogućava da sakupljate poene radeći jednostavne ankete i zadatke, poene koje sakupite možete pretovriti u novac koji prebacujete na paypal, ili možete jednostavno poene zameniti za neku od dostunih nagrada na njihovom sajtu.

Uputstvo za rad

Nakon što ste se registrovali na sajt, imate dve vrste poena, VP i GN poene, obe vrste poena se sakupljaju odvojeno, dakle ne možete kada sakupite VP poene da prebacite u GN ili GN u VP.

Razlika izbedju te dve vrste poena je sledeće, nagrade koje uzimate sa VP poenima su dostupne u svakom trenutku, dok nagrade koje uzimta sa GN poenima su dostupne samo kada je GOKANO RESTOCK... Takodje VP poene dobijate tako što radite razne ponude, dok GN poene dobijate u jednostavnim dnevnim zadacima.

  • VP POENI: Ove poene zarađujete tako što radite razne zadatke odnosno ponude, zadatke radite tako što udjete na svoj nalog, zatim opcija offers, tu se nalaze razne ponude i zadaci koje radite, od instaliranja i testiranja applikacija do običnih anketa i slično.
  • GN POENI: Ovo je popularnija vrsta poena, jer se jako jednostavno dobija, svakog dana kliknite na MISSIONS u meniju pa na opciju DAILY, tu je anketa koja se sastoji od pitana, da li volite ovo ili volite ono, odgovorom na tu anketu dobijate 1GN, sledeći GN poen zaradjujete tako što kliknete na sledeće dugme koje se nalazi ispod vaše slike profila To je ono što radite svakoga dana, na taj način dnevno zaradjujete 2 poena odnosno 4 poena ako ste gold član. Takodje kada pozovete nekog člana da se priduži dobijate još 1 odnosno 2 poena ako ste gold član.
  • Dodatno možete zaraditi tako što radite brze misije, koje se sastoje takođe od anketa ali imaju određeni rok trajanja.

 

GOLD ČLANSTVO

  • Zlatni član postajete kada sakupite 30GN poena,  kada ste gold član svi GN poeni koje zaradte vam se svaki put dupliraju.

RESTOCK: se uglavnom odnosi na GN poene. Dakle GN poene možete zameniti za nagrade samo kada je RESTOCK.

  • BRZI RESTOCK: Ovaj restock se dešava pet puta u toku meseca, on se dešava na sledeći način. Na oficijalno GOKANO fan strani na facebooku, instagram profilu i snapchatu gokano tim objavi sliku nagrada i ako budete brzi u tom trenutku možete uzeti tu nagradu koju su objavili.
  • MINI RESTOCK: Ovo je restock u kome su dostupni uglavnom samo vaučeri, daklet kada je mini restock tada možete zameniti svoje poene za paypa vaučer ili neke druge vaučere koji su u ponudi, ovaj restock je jednom mesečno i na njihovoj fan strani objave dan kada je taj restock.
  • ​VELIKI RESTOCK: Baš kao što mu ime kaže ovo je veliki restock, kada su dostupne sve nagrade, dakle vaše GN poene kada je veliki restock možete zameniti za bilo koju nagradu uglavnom traje 10-tak minuta i dešava se početkom meseca. Na njohovoj fan strani objave dan ovog restocka ali ne i vreme, ako želite da saznate vreme BIG RESTOCKA imate mogućnost da kupite RESTOCK ALERT koji košta 2,99$ kupovinom dobijate tačno vreme.

RESTOCK ALERT

  • ​Ovo važi samo kod BIG RESTOCK-a , i omogućava vam da saznate tačno vreme kada je BIG RESTOCK, na vašem profilu dva dana pred sam restock pojaviće vam se tajmer na kome će biti vreme koje odbrojava tačno do restocka, tako da ćete na ovaj način znati tačno vreme big restocka, svi koji se učlane u gokano klikom na dugme ispod uvek dobijaju tačno vreme BIG RESTOCKA mejlom, tako da na taj način ne moraju kupovati ovaj ALERT.
  • RESTOCK ALERT funkcioniše samo za BIG RESTOCK i dostupan je za kupovinu dva dana pred sam big restock, svi koji se registruju klikom na dugme iznad uvek će dobijati tačno vreme BIG RESTOCKA bez dodatne kupovine ALERTA

 

LINK ZA REGISTRACIJU⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.