Istraživački marketnig

BeeShaper

Najveća online baza korisnika za promociju brendova

Istraživački marketnig, Trendsetter | Online Zarada | 15.04.2017

Ovo je definitivno jedan od najboljih trendsetter sajtova ovog tipa. Najstariji i najpopularniji domaći trendsetter sajt koji ima ogromnu bazu klijenata i partnera, ce svakako uvecati vas profit.

 

Kako se ovde zarađuje?

Vrlo jednostavno, BeeShaper vam salje kampanju na osnovu vašeg profila koji popunite prilikom registracije, kampanja sadrži neku poruku ili reklamu što treba da porširite odnosno podelite sa drugima putem društvenih mreža i to je to. Sve što više ljudi budu videli vašu reklamu, više ćete zaraditi!

Prvi korak

  • Besplatna registracija. Prijavljuješ se putem svog naloga na nekoj društvenoj mreži i popuniš naš test.

Drugi korak

  • Prihvatiš poziv da se pridružiš jednoj od zanimljivih kampanja i onda deliš svoje mišljenje o njoj na društvenim mrežama.

Treći korak

  • Zarađuješ i zabavljaš se

 

ISPLATA

  • Isplata se vrši putem payoneer kartice, koji možete dobiti kliknom ovde, i na poklon dobijate 25$, a novac sa payoneer kartice podižete jednostavno u vašoj valuti na bilo kom bankomatu.

 

Sve informacije o ovom sajtu: http://onlinezaradaitutorijali.com/publ/online_zarada/istrazivacki_marketnig/beeshaper/5-1-0-21 BeeShaper

Posted by Online Zarada i Tutorijali on Tuesday, December 13, 2016

LINK DO SAJTA ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.