Vaše Istinite priče

Zamalo da poludim

Ovo se desilo prije godinu dana.

Vaše Istinite priče, Paranormalno | Mmedia Mreža | 17.06.2019

Legao sam na spavanje sasvim normalno kao svake noci negde oko ponoci,ali sam se odjednom probudio oko 2:30 ujutru,nisam nista sanjao,prvih nekoliko sekundi je bilo sve uredu ali odjednom je poceo da me obuhvata strah,znojio sam se kao nikad prije,cuo sam svakakve zukove,vidjao sijenke.

Nisam znao sta mi se desava od silnog straha nisam mogao da se pomjerim skoro kao da sam bio paralizovan.


Sijenke sam svaki put ugledao kraickom oka,slusao sam zvkove na spratu kao da je neko udarao o pod sa stolicom ili necim tezim,probao sam da zaspem nisam mogao i tako cijele noci,onda nesto sto me stvarno prestravilo zazvonio mi je telefon u kuhinji koja je bila malo dalje nisam se mogao dignuti od straha.Bio sam budan cijele noci dok nije svanulo jutra kao da se cudo desilo strah me prosao ali nisam odma krenuo da spavam otisao sam do kuhinje po telefon da vidim koje zvao ali nije bilo propustenih poziva ignorisao sam to i otisao da spavam.Probudio sam se normalno kao da sam spavao 12h nakon toga nista slicno mi se nije dogadjalo.

I dalje ne znam sta mi se bilo desilo

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.