Vaše Istinite priče

Vrištanje tokom paralize sna

Zdravo svima živim u Beogradu, doživeo sam nešto stvarno užasno. Sve je počelo ovako...

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Anoniman 27.07.2021

Zdravo svima živim u Beogradu, doživeo sam nešto stvarno užasno. Sve je počelo kada sam legao da spavam, u trenutku znao sam da sanjam u snu je bila jedna livada, ali ja sam bio u jednoj kuli i ležao sam u njoj i nisam mogao da mrdnem mogao sam samo oči da pomerim i jedva sam glavu pomerio.


Sve postaje čudno kada se pojavljuje neka knjiga koja lebdi iznad mene i svaki put kada okrene novu stranu pokaže mi neki crtež i ja pogledam u ogledalo koje je bilo iznad mene, ali čudo postaje užas jer sledeći crtež je bio neki monstrum ili demon. Kada sam to video počeo sam da vrištim i pokušao sam da pomerim ruke ili bilo šta drugo, ali kada sam pogledao u ogledalo nije bilo ničega samo sam vrištao i postaje sve užasnije jer shvatam da iz sna ne mogu da izađem zatvorio sam oči par puta, ali uzalud morao sam da čekam.


Osetio sam da mi je neko prigušio glas i zato nisam mogao ni jednu reč da kažem, ali posle sam zatvorio oči i probudio se u svom krevetu i bio sam svestan šta se desilo. Imao sam par puta paralizu sna, ali nije bila nikad ovakva užasna. Od tog dana krst sa vrata ne skidam i molim se Bogu svaki dan.


Izvor: Iskustvo |