Vaše Istinite priče

Susret sa opasnom vrstom

U glavnom setnja, kampovanje sumom i vidjenje sa drugom vrstom.

Vaše Istinite priče, Vaše horor priče, Kratke uvrnute vesti, Ludi svet | Mmedia Mreža | Piše: JordX Bro 25.05.2017

Ova prica ovako pocinje, moja ekipica i ja smo se dogovirili o kampovanju, ja sam predlozio da to bude u mojoj sumi, veoma je velika tako a bi bilo veoma zanimljivo.
Posto su se svi slozili jer nisu bas imali drugih ideja, tako da smo sutradan uvece krenuli u moju sumu, vozili smo se kolima moj otac je vozio kola, bilo nas je 6, mom drugu na putu i nije bilo bas sve jedno, bilo mu je muka, mutilo mu se pred ocima i takav bol u glavi nikad nije osecao, ali to mu se desilo na svakih kilometar.
posle nekog vremena to se i meni desilo, pocele s da mi se prividjaju stvari po nebu, to sto smo videli je bilo kao Fidget Spinner, bilo je trouglasto imao je na tri kraka belo sveto a u sredini crveno, ali i moj drug kog je isto bolela glava je to video, niko mdrugi nije mogao sem mene i njega, polako smo se priblizavali kuci u selu, kad smo dosli izasli smo iz kola i bilo nam je bolje.
usli smo u kucu moja baba je napravila veceru, kada smo jeli krenuli smo ka sumi, naseg treceg druga je opet mucio isti problem kao i nas dvojicu, kada smo dosli u sumu rasirili sator, pogledali u sat bilo je 8:30 kada smo usli u sator da pospremimo vrece za spavanje izasli smo iz satora, moj drug je otisao da vrsi ono sto treba iza drveta, ali kad je dosao do nas rekao nam je da je proslo mnogo vremena kako mi stojimuo zaledjeni klao statue dok bela svetlost sija oko nas, rekao je da nije mogao da vidi sta se desava ali mi smo nestali na nekih 15 min, po njegovoj teoriji, ali kad na m je to rekao mi smo pogledali na sat i bilo je 10:47. Zacudili smo se kako je za tako malo vremena proslo toliko, tako da tvrdimo da su to bili ONI i da nas posmatraju, mozda ce opet doci da vrse eksperimente?! ko zna?


Izvor: http://google |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.