Vaše Istinite priče

Napad Cupakabre

Ovo se desilo u sumi pre oko 10 godina pricam u ime svog dede koji je doziveo ovaj nezaboravan dogadjaj.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Milic Marko 18.04.2017

Desilo se pre 10 godina u koli bi.Ja sam cepao drva i pala je noc.Legao sam u krevet i poceo da spavam.Probudilo me je iznenado lupanje korava i krckanje crepa.Prestalo je za 5 minuta.Nastavio sam da spavam.Sledece noci desila se ista stvar,ali samo malo drugacije.Prvo lupanje,a zatim i krckanje vrata.Odjednom izletelo je OGROMNO CUDOVISTE.

Uzeo sam moju lovacku pusku i lampu.pucao sam ga u glavu i nije umrlo.Ponovo sam probao ali cudoviste je skocilo i ogrebalo me.Taj oziljak imam i dan danas.Nakraju to jest drugim metkom uglavu sam ga ubio.Sad je les u kolibi.(vise nije jer je tamo bio pre 10 godina a sad je istruleo kao i skoro sama koliba)Kada sam pogledao to zaledio sam se da ima jos takvih, imao je bodlje na ledjima i ostre zube kao i veoma tvrdu kozu,sa sa jos ostrijim kandzama.Moj deda nije znao sta je to(inace pricao sam u ime svog dede)a kad mi je ispricao ja sam malo googla-o i nasao cudoviste pod nazivom Cupakabra.

kada sam video o cemu mi je pricao nisam spavao 3 nocijer sam mislio da ce doci.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
Slenderman
Nije losa prica
  • 20.04.2017