Vaše Istinite priče

Moj tata sveštenik

kad je moj otac preminuo moj muz ga je video na ogledalu

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Anonimna 13.07.2022

noc kad je moj otac preminuo moj muz ga je video na ogledalu tada se moj muz obratio ka ogledalu,
-ne brini cuvacu je!
to sam cula i patala sam skim to pricas u wc?


rekao mi je da ga gledao jos 1/2sekunde dok nesam prisla da ga pitam skime prica u wc pritom ovo je kuca gde je moj tata jer je bio svestenik isao da krsti vodu za praznice, od tada sam ga sajnala prvi put mi je rekao ne brini tu sam uz tebe. drugi san je bio kao crna silueta mog oca sjedi pored mene dok spavam u mraku, ustao je i krenuo ka vratima kad sam se probudila cula sam vrata kako se zatvaraju te

istenoci i moj muz je isto cuo bilo je 03;00 po ponoci. 1god od kada smo sahranili oca nocu oko ponoci smo sedeli na trpezariskim stolom: ja jetrva i muzevi al u jednom trenutku culismo ja i jetrva koraci na laminatu u predsobje i od jednom kao da je imalo neko iza nas dvie i se dvaputa izdisalo to smo culi samo mi zene muzemi nisu culi nista.


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.