Vaše Istinite priče

Crna senka i nepoznat jezik

Bila sam kući i spremala se za krevet kada sam začula nepoznate reči moje majke.

Vaše Istinite priče, Vaše horor priče, Svet Misterija, Paranormalno, Strašne priče, Horor i bizarno | Mmedia Mreža | 16.03.2022

Spremala sam se za spavanje kada sam iz mamine sobe začula kako održava motivacioni govor.Ne želeći da je prekidam nastavila sam da perem zube i ignorisala je. Budući da često ima poučne govore načuljila sam uši da čujem o čemu je reč međutim nisam mogla da čujem o čemu je reč pa sam odustala od te ideje. Govor je počeo da traje dosta dugo a ja sam morala da je priupitam nešto kada sam joj rekla "mama" prestala je na par sekundi sa govorom i nastavila dalje ignorišući me. Govor je postajao sve glasniji i glasniji iz znatiželje sam slušala šta priča ali sam se sledila kada sam shvatila da ne priča na Srpskom jeziku, sve što je pricala je bilo jako nerazumno i meni nepoznato na bilo kom jeziku. Iz straha sam je ponovo pozvala mama ali se ni jednog trenutka nije zaustavljalo. Iz straha sam se proderala glasno mama i sa donjeg sprata čula mamu kako mi odgovara sa molim.U tom trenutku sam se zaledila i nove su mi se odsekle od straha. Nisam znala šta da radim pa sam ostala na istom mestu čekajući da se mama popne. Posle toga sam spavala sa mamom u krevetu i negde oko 2 pola 3 sam se probudila (što je jako čudno za mene jer se inače ne budim u toku noći) i videla veliku crnu senku ne ljudskog oblika sa dugačkim rukama i nogama, crvenim očima kako stoji pored kreveta. Samo me je gledala i kako sam se trgla da probudim mamu tako je i nestala.


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.