Vaše Istinite priče

Čovek u crnom kaputu

[size=6] Jednog aprila

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | 21.06.2023

Zdravo, prvi put sam na ovom sajtu i želela bih da podelim sa vama jednu istinitu priču koja mi se desila pre par godina. Bilo je to 2015. godine, mesec april. Vraćala sam se kući, nakon posete kod drugarice.

Pošto sam išla sama, običaj mi je bio da držim slušalice u ušima, kako bih više uživala u šetnji. Na nekih 200 metara od moje kuće, nalazi se pešački prelaz u blizini dečijeg parka. Pre nego što sam se primakla pešačkom prelazu, iz nekog, meni nepoznatog razloga osvrnula sam se i pogledala iz sebe. Imala sam osećaj kao da je neko tu, ali uverila sam se da nema nikog i da je to samo moja umišljenost. Kada sam zakoračila na pešački, ponovo mi nešto nije dalo mira i pogledala sam iza sebe. U tom trenutku sam ugledala čoveka u crnom, dugačkom kaputu, crne kose i sa crnim šeširom na glavi. Lice i oči nisam uspela da vidim, zato što je gledao u zemlju.


Osetila sam nalet prevelike doze straha i potrčala prema mostiću na reci koji moram da pređem na putu do kuće. Zastala sam pre mostića, osvrnula sa i ugledala da se "čovek" uputio u mom smeru. Ni tada nisam uspela da mu vidim lice, samo crni kaout, šešir i kosu. Kroz glavu mi je prošla samo jedna stvar, a to je da ta silueta nije ličila na normalnog čoveka i ako je nešto zlo, preko vode neće preći ( staro narodno verovanje). Potrčaka sam preko mosta, i kada sam stigla na pola puta zastala sam i ponovo pogledala iza sebe. Nikoga nije bilo. Neka znatiželja je proradila u meni u tom momentu i vratila sam se do reke da pigledam kuda se čovek uputio.


Kada sam stigla do mostića, počeo je da duva hladan i malo jači vetar, a od "čoveka" u crnom kaputu ni traga ni glasa. Veoma sam se uspaničila u tom momentu i otrčala do kuće. Danima sam se plašila da bilo kome o tome pričam, mislila sam da će me proglasiti ludom, a imala sam samo 15 godina. Postoji i nastavak ove priče, koji se odigrao nakon 6 meseci od prvog puta. Zanima me da li je neko od vas imao susret sa nečim sličnim ili sam srećni dobitnik samo ja bila?

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.