Vaše horor priče

Ouija board

To se sve dogodilo za vrijeme ljetnih praznika išao sam kod svoga najboljeg prijatelja po imenu Luka. Dolazim iz Slavonije i ovo je za mene bilo toliko strašno da sam još malo izludio... Moje ime je Tomislav A vi sad gledate moju jednu od najjezivijih priča trenutno u mome životu.

Vaše horor priče | Mmedia Mreža | Piše: Tomislav 26.02.2018

Bili su to ljetni praznici, Bilo je previše vruće pa sam otišao kod svoga najboljeg prijatelja 'Luke'.Bio je dosta uplašen, pitao sam ga 'Što je bilo' a on mi je rekao 'Oćeš samnom i sa Patricijom prizivat
duhove'. Rekao sam ne ali kada sam iz gledalo učinilo mi se smiješno pa sam onda rekao 'ajde i ja ću'.
Upočetku je bilo presmiješno sve do petog puta. Srce mi se skamenilo. On ima prekoputa napuštenu kuću otkako mu je baka umrla.

U njoj su se jasno vidila kako se sam vrata otvaraju ja sam im rekao da pogledaju i oni
su također isto vidjeli. Svi smo vrisnuli. Nakon toga smo nastavili da vidimo tko je. On je rekao ima li tkoga i ništa. Prizivali smo više puta ali bezuspješno. Svima nam je laknulo. Otišao sam kući bilo je 6 sati pošto je bilo ljeto još uvijek je bio dan. Igrao sam igrice do 10 h navečer i samo su se vrata od moje sobe otvorila. Ja sam se uplašio zbog toga što su se takom brzinom i u bakinoj 'napuštenoj kući' vrata su se isto tako zatvorila. Meni je počelo biti hladno ali ne od hladnoće nego neke 'čudnje hladnoće'. Ugasila su se svijetla. Tata je rekao da nije moguće ja sam ga pitao što ?.

 

Rekao je 'neko je sada isključio osigurač'.
Tata je namjestio sve. I sve je bilo super sve do sutra. Moja baka je umrla i to točno u 5 sati. Mislite li da je to zbog ovoga jer su na mjestu smrti pronašli neljudske otiske prstiju...Ja sam još malo izludijo i rekao sam sve roditeljima. Pitao sam svećenika za ispovijed i on je pristao. Prošlo je već tri godine i po ljeti baš na taj dan mi bude dosta hladno u sobi a to je 15/7/svake godine.... Nadam se da ove neće uhhhh