Vaše horor priče

Mačak pred vratima

Glas sotone iz mačka pred vratima.

Vaše horor priče | Mmedia Mreža | Piše: Kristina 30.12.2017

Ovu sam priču čula od jedne osobe koja je isto tu priču čula od svog oca koji je to čuo dok je bio mali. Ja ne znam da li je ta priča istinita ili ne ali ja kada sam ju čula sam se toliko sledila da nisam znala što bih rekla. Priča ide ovako. Naime, bio je jedan stari bračni par koji je bio dosta siromašan te je jednog dana starac rekao svojoj ženi:,,Prodao bih i dušu đavolu samo da imamo novaca da možemo normalno funkcionirati kao normalna obitelj.” Prošlo je par dana od toga te je jednog dana pred vrata tog bračnog para došao mačak ali nije to sasvim običan mačak.

 

Starac i starica su tjerali mačka od kuće a onda je uslijedilo ono najgore. Odjednom su čuli glas koji govori:,,Zašto si me zvao ako me ne trebaš?” Tako nešto u tom stilu je glas rekao. Što se dogodilo nakon toga ne znam ali znam da kada sam čula tu priču sledila sam se. Ne znam je li je priča istinita ali je stvarno strašna. No ono što također želim reći jest to da ako je priča i istinita to je samo pokazatelj da moramo paziti što govorimo te što radimo.

 

Najbolje je ne se igrati s takvim opasnim stvarima jer na svijetu stvarno ima svačega pa i onoga što ne možemo objasniti...