Zanimljivosti

Ko je taj pokemon?

Neki Pokemoni liče na životinje, a neki baš i ne. Mi smo izdvojili ovih 10 koji baš i ne liče i pokušali smo ti ih dočarati. Na tebi je da provjeriš jesi li pravi Poke majstor. Možeš li imati 10 od 10? Krenimo!

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 08.05.2017

Neki Pokemoni liče na životinje, a neki baš i ne. Mi smo izdvojili ovih 10 koji baš i ne liče i pokušali smo ti ih dočarati. Na tebi je da provjeriš jesi li pravi Poke majstor. Možeš li imati 10 od 10? Krenimo! 

 

 TO JE… JIGGLYPUFF  Ako ne možete zaspati, ovaj Pokemon je idealan ljubimac za vas. Sa svojim pjevanjem će vas uspavati brže od prijenosa sjednice Sabora.

 

TO JE… TANGELA Netko je kao mali volio špagete pa je onda kao veliki od bolonjeza stvorio Pokemona.

 

TO JE… WEEPINBELL Osim što je ovaj Pokemon bogat vitaminom B, usput odlično odčepljuje wc.

 

 TO JE… FARFETCH’D Ok, Farfetch’d izgleda kao postojeća životinja, ali morali smo ga uvrstiti u ovu listu jer nam nije jasno zašto je on dosta tražen Pokemon, a obična je patka koja za oružje koristi mladi luk! Možda brzo doleti i donese mladi luk kad nekog uhvati prehlada, tko će znati?

 

 TO JE… MUK Ako su vam roditelji branili da se igrate u blatu, nema problema, uzmite Muka i igrajte se S blatom!

 

 TO JE… ONIX Može li ovaj Pokemon izgledati bezdušnije? Em je zmija, em je od kamena. A zapravo je prava dušica…

 

TO JE… DUGTRIO Netko tko voli kopati je sigurno imao prste u kreiranju ovog Pokemona!

 

TO JE… EXEGGCUTE Ako pola tuceta jaja može postati Pokemon, onda i ti možeš krenuti u teretanu, položiti ispit i prestati s pušenjem. Ovo je evoluirani oblik Exeggcutea. Jaja i ananas su se udružili u simbiozu i stvorili – jajanas!

 

 TO JE… BULBASAUR Možete reći što god hoćete o Bulbasauru, ali jedno morate priznati – he’s got the look. Koliko si ih pogodio? Zbroji pogođene Pokemone i saznaj na tablici koja si vrsta Poke znalca!

Koliko si ih pogodio/la?Izvor: http://www.sensationdrink.com |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.