Lepota i Zdravlje

SVILENE TREPAVICE 1 na 1 - Najbolja i najpovoljnija ponuda u Novom Sadu

Svilene trepavice 1 na 1 jedna je od metoda nadogradnje trepavica kojom se dobija volumen i dužina trepavica. Princip nadogradnje trepavica se zasniva na lepljenju veštačkih dlaka.

Lepota i Zdravlje | Zabava - Teme | 09.04.2019

Da li ste uvek želeli prirodan look Vaših trepavica, efekat maskare, mačije oči? Sada je to moguće po najpovoljnijim cenama brzo i bezbolno.

Najbolju i najpovoljniju ponudu svilenih trepavica u NOVOM SADU možete dobiti upravo u naselju Detelinari, a izradiće Vam ih stručna i sertifikovana osoba sa velikim iskustvom po extremno pristupačoj ceni.Zakažite svoj termin: 061/51-90-392  i budite spremni za leto!
CENA: 1500 RSD

Fotografije i Više informacije

 

 

 

 

Pored raznih kozmetičkih tretmana i nege lica nadogradnja trepavica je zauzela važno mesto u svemu tome uz pomoć koje se brzo i efikasno dolazi do dugačkih i gustih trepavica.

 

Svaka veštačka dlaka se lepi na svaku pojedinačnu prirodnu dlaku. Kako prirodne trepavice ne bi bile preteške s nadogradnjom, veštačke dlake trebaju biti što laganije. Po težini one su jednake s prirodnom dlakom. Poseduju visok sjaj, tanke su i nalik prirodnim i odatle naziv svilene trepavice. Njima se postiže efekat gustih, dugih i crnih trepavica.Svilene trepavice – postupak nadogradnje

 

Nadogradnja svilenih trepavica se započinje otklanjanjem šminke ili ostataka šminke. Površina koju tretiramo mora biti potpuno slobodna od masnoća koje se zadržavaju na kapku.

To ćemo učiniti odmašćivačem prirodnih trepavica u spreju ili tuferima za odmašćivanje trepavica. Nakon toga, nanosimo zaštitnu traku na donje trepavice.

Ona sprečava da donje i gornje trepavice dolaze u dodir jedna s drugom. Na taj način se sprečava i prodor lepka ka donjim trepavicama.
 

Nakon rasčešljavanja trepavica počinjemo sa aplikovanjem veštačkih trepavica. Svaku dlaku pojedinačno hvatamo pincetom, uzimamo malo lepka s njenim početkom i lepimo za svaku prirodnu trepavicu. Naizmenično lepimo trepavice na jedno pa na drugo oko.