Legende i mitovi

ISTRAGA: Kukuruzna TREŠNJA i njegov KLOVN (VIDEO)

Pre skoro deset mececi, dogodilo se nesto jako uvrnuto I jezivo sa Vladom I njegovim jutjub kanalom, krenulo je masovno progranjaje sada vec čuvenog kller klauna. Klovan je proganjao prvo Vladu a onda je krenuo da proganja I njegov kanal KUKURUZNA TREŠNJA..

YouTube Vesti, Kratke uvrnute vesti, Zanimljivosti, Ludi svet, Legende i mitovi, Strašne priče, Creepypasta, Hronika | Misteriozne teme | 05.09.2017

Ovo je serijal gde ćemo voditi istragu o KUKURUZNOJ TREŠNJI i njegovom, sada već čuvenom killer clown-u. Serijal će se sastojati iz tri dele, ovde možete pogledati kada će koji deo izaći na jujub kanalu Mmedia Mreža.

Pre skoro deset mececi, dogodilo se nesto jako uvrnuto I jezivo sa Vladom I njegovim jutjub kanalom,  krenulo je masovno progranjaje sada vec čuvenog kller klauna. Klovan je proganjao prvo Vladu a onda je krenuo da proganja I njegov kanal KUKURUZNA TREŠNJA, sve ovo se završilo vrlo tragićno... Ali i dalje ostaje pitanje: KO JE KLOVN UBICA! Mmedia Mreža će pokušati da istraži to.

 


PRVI DEO


 


DRUGI DEOTREĆI DEO


TREĆI I POSLEDNJI DEO ĆE IZAĆI DO KRAJA 2017te godine.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.