Zanimljivosti

Cedevita te nagrađuje! Dizajniraj svoju čašu i osvoji putovanje!

Voliš da se osvježiš uz Cedevitu? Kako ti se čini ideja da svoj omiljeni napitak piješ iz čaše koju ti kreiraš? Onda dizajniraj svoju čašu i pakuj kofere, jer Cedevita nagrađuje tvoju kreativnost putem u Berlin za dve osobe...

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 15.05.2017

Voliš da se osvježiš uz Cedevitu? Kako ti se čini ideja da svoj omiljeni napitak piješ iz čaše koju ti kreiraš? Onda dizajniraj svoju čašu i pakuj kofere, jer Cedevita nagrađuje tvoju kreativnost putem u Berlin za dve osobe.

Kupi bilo koju Cedevitu u Delhaze Maxi prodavnici i pokaži svoju kreativnost na internet stranici “Dizajniraj svoju čašu”. Kako ti se dopada Cedevitin konkurs?

Hoćeš li da se učlaniš u Cedevita Club? Koga ćeš povesti u Berlin ako osvojiš putovanje? Odgovori na ova pitanja uz tvoj poziv prijateljima za učestvovanje na konkursu, mogu biti odličan komentar uz BeeLink. Šta čekaš? Imaš fore do 7. juna! Pokaži svoju kreativnost! :)

 

Kliknite ovde da pokažete kreativnost i dizajnirate svoju čašu!⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.