Vesti sa Mmedia Mreže

Besplatne BANER reklame na našem sajtu za sve ČLANOVE YouTube kanala

Ako Vam je bila potrebna reklama, uz BRONZANU ili ZLATNU člansku prijavu dobijate Vaše baner reklamno mesto na našem sajtu.

Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 02.09.2020

Odlučili smo svim ZLATNIM I BRONZANIM članovima da damo mogućnost da dobiju svoju BANER ROTACIONU reklamu na našem web sajtu i to na top poziciji.

Kako da postanem bronzani ili zlatni član?
-Vrlo jednostavno posetite naš YouTube kanal LINK DO KANALA, i pored dugmeta za prijavljivanje na kanal nalazi se dugme za pristupanje članstvu kanala, kliknite na pristupi i izaberite bronzanu ili zlatnu članarinu.
 


Baner reklama može biti u formatima .jpeg .jpg .png .gif  maksimalne dimenzije su 300x300 svaka reklama je linkovana do lokacije po želji. Možete reklamirati bilo šta, jedino što se ne sme reklamirati jesu pornografski, explicitni i sadržaji koji imaju veze sa bilo kakvim oblikom kocke.

Sve dok ste BRONZAN ILI ZLATNI član Vaša reklama će biti na našem sajtu, kada prestanete ili otkažete članstvo vaša reklama će biti uklonjena.

Razlika između BRONZANE i ZLATNE članarine?
-Kao BRONZANI ČLAN rotaciona baner reklama će se vrteti na našem sajtu sa ostalim reklamama bronzanih članova.
*Reklama će biti ispod reklame ZLATNIH članova.
*Reklama je manje vidljivija u odnosu na ZLATNE članove.
-Kao ZLATNI ČLAN rotaciona baner reklama će se vrteti na našem sajtu sa ostalim reklamama bronzanih članova.
*Reklama će biti iznad reklame BRONZANIH članova.
*Reklama je vidljivija u odnosu na BRONZANE članove.

Poziciju reklama možete videti ispod:Ako ste pristupili članstvu kontaktirajte nas kako bismo postavili Vašu reklamu, ako ne znate da napravite baner napravićemo mi za Vas samo nam pošaljite LINK kada neko klikne na vašu reklamu gde želite da ga odvede. Kontaktirajte nas preko diskorda  ili preko mejla: [email protected]