• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Grimm  
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Paranormalno » Paraliza sna-Doziveo sam je
Paraliza sna-Doziveo sam je
Grimm Offline
62 posta
Reputacija: 2
Pokloni: 3
Datum: Sreda, 26.09.2018, 12:56 | Post # 1
-Vecna vas je sigurno cula za Paralizu sna i zna sta je to.
-Za one koji ne znaju neka pogledaju klip kod Nenada evo linka: https://www.youtube.com/watch?v=SF9mKPhlX08
-Tako mozete na kanalu naci i Nenadovo iskustvo sa paralizom sna obavezno pogledajte i kako je njegova Paraliza sna izgledala. Evo linka:     https://www.youtube.com/watch?v=2PCVfDXWWIs

-Razlog zasto otvaram ovu temu jeste da vidim koliko vas je dozivelo paralizu sna i pisite detaljno kako je vasa paraliza sna izgledala.

-Takodje doziveo sam je i ja i to se desilo po danu kada sam dosao iz skole imali smo neke majstore radili su nesto u kuci ja sam legao u dnevnoj i gledao TV.Posle sam zaspao i u jednom momentu budem se na ledjima nisam mogao pomeriti ni ruke i noge skroz sam bio paralizovan a oko sebe sam cuo sve zvukove i majstore koje rade.Meni u mojoj paralizi sna prividjale su mi se 2 drugarice koje su dosle po mene jedna od njih mi je prisla pokusao sam da joj se javim ali nisam mogao nisam mogao ni da se pomerim kako mi je prilazila sve blize i blize trgao sam se iz sna a srce mi je lupalo 100 na sat.

-Eto to je moje iskustvo sa paralizom sna.Ispod pisite i vi vase da vidimo kako je vasa izgledala i koga ste vi videli ?
Profil
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Paranormalno » Paraliza sna-Doziveo sam je
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: