Zatvori

KO SMO MI

Naš sajt je osnovan sredinom 2009te godine, tada smo bilo jako mali i nismo bili ono što smo danas! Sajt je osnovan iz čiste radoznalosti vlasnika, krenuli smo kao online radio stanica.

  •  Radio je po osnivanju dobio ime Radio "Nenad >M<”, ali je ubrzo promenio ime u "NM RADIO” nakon toga u "RADIO M KRUŠEVAC”. Danas zvanicno ime nase radio stanice je "RADIO M" koja emituje program online program u saradnji sa 181fm-om. [*]Radio je saradjivao sa puno radio stanica medju kojima su: Rubin Radio 92.2Mhz, Radio Slobodna Jugoslavija ,Tose Fan Radio, Radio Skay i drugi…
  • Od 2012 godine radio je osnovao zajednicu pod nazivom "MMedia” gde je svako zainteresovan mogao uređivati jedan deo našeg sajta, koji je bio u formi radio magazina.
  • Od 2013 godine odlučili smo da priširmo naše vidike pa je Mmedia postala jedna istraživačka organizacija pod nazivom Mmedia Mreža, koja i dan danas postoji, istražujemo razne teme i pisemo o njima, učestvujemo u raznim akcijama i ostvarili smo puno sadnji. [*]2014 godina je jako bitna za nas, naša popularnost medju mladjom populacijom je počela naglo da raste, shvatili smo ovo ozbiljno i uveli mnoge novitete. Krajem 2014 godine u novembru, ostvarili smo saradnju sa YouTube-om i napravili nekoliko različitih kanala koje obradjuju odredjene teme.
  • 2015 godina, zahvaljujući vama, nam je donela znatno veliku popularnost na YouTube-u, gde su naši kanali postali prilično popularni za kratko vreme, tada smo odlučili da naš aktuelni slogan zvanično promenimo u ''Treba da vidiš , ono što mi vidimo''

TIM SAJTA

Ovo smo mi, mi činimo da svakog dana uživate u sadržajima koji pruža naš portal, mi smo ti koji vam omogućavamo da vam poseta ka našem portalu bude ugodna, mi smo ti koji svakog dana se trudimo da udovoljimo vašim zahtevima, budemo još bolji. A vi ste ti zbog kojih mi želimo da budemo bolji. Hvala što posećujete Mmedia Portal i činite da naš tim ima razloga da bude još bolji!

 

 

UPOZNAJTE NAŠ TIM

   

Administrator

24

Admin

Admin

Moderator

11

sl4vk0

sl4vk0

Moderator

6

Medje

Andrej Medjesi

Urednik

6

Phoenix

Almedin Srabovic

Urednik

6

Srba

Srboljub Ruskic

Urednik

4

19Stefan97

Stefan Petrovic

Forum_Moderator

3

Ensismensi

Ensismensi

Urednik

3

Bojan95

Bojan Ikonić

Administrator

2

Urednik

1

Soduka

Bojan Aulic

Administrator

1

MmediaTeach

Mmedia Teach

Urednik

0

saska019

Aleksandra Marinovic

Urednik

0

RadovanS

Radovan

Urednik

0

mark7

hristijan markovski

Administrator

0

mmediamreza

Nenad Mijatovic

Urednik

0

Andjeo

goran

Urednik

0

EmperorVladimir

Vladimir

Urednik

0

Teker

Srđan

Administrator

0

mmediaportalnet

Mmedia Network

Moderator

0

Deki87

Dejan

Hvala što ste deo Mmedia Portal zajednice, a ako želite biti i deo Mmedia Portal tima pogledajte ovo

 

KONTAKT / MARKETING / DMCA