Paranormalno

Ovo je najlakši način da proverite da li u stanu imate zle sile - treba Vam samo čaša vode

Kuća ponekada može biti puna loše i mračne energije, koja može imati negativan uticaj na sve koji u njoj žive. Primera radi, odnosi između ukućana mogu biti zategnuti, može biti primetan nedostatak harmonije, povećana nervoza, nesreća ili nemir.

Paranormalno | Misteriozne teme | 16.06.2018

Kuća ponekada može biti puna loše energije, koja može imati negativan uticaj na sve koji u njoj žive. Primera radi, odnosi između ukućana mogu biti zategnuti, može biti primetan nedostatak harmonije, povećana nervoza, nesreća ili nemir.

Postoje brojne tehnike kojima možete da utvrdite da li u vašem domu postoji negativna energija. Najjednostavniji način da to uradite jeste uz pomoć čaše napunjene vodom.

 

Šta je uopšte negativna energija?

Svako od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mestima gde boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši domovi su mesta gde se susreću različite energije, što on nas samih, što od članova porodice.

 

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijske probleme i loša osećanja. Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto preduzmite.

Kako detektovati negativnu energiju?

Postoje brojni načini da se otkrije negativna energija u domu, a mi vam predstavljamo najlakši.

  1. U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše).
  2. Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode
  3. Nakon toga  1/3 belog sirćeta.

Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija na minimum 24h pored prozora.

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija i zle sile. Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna ili promeni boju, očigledno je da imate nekih problema ili je vaša soba opsednuta mračnim silama.

 

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u wc šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

Ako nakon ovog vremena ne primetite vidljive promene na čaši, onda u prostoriji nema negativne energije.

Međutim, ako je čaša zamrljana ili je poprimila zelenu boju, to može biti znak koji ukazuje na prisustvo negativne energije i mračnih sila, piše sajt Unknownremedy.

U ovom slučaju prospite sadržaj čaše u WC šolju, operite je i ponavljajte celu proceduru sve dok ona ne bude čista nakon 24 sata.