Film i TV

Zadruga i Parovi - Uživo 24h (LIVE STREAM)

Svi kanali na kojima možete pratiti uživo zadrugu i parove. Uživo pratite LIVE STREAM dva najpopularnija rijaliti programa u srbiji. Rijaliti ZADRUGA i Rijaliti PAROVI uživo LIVE STREAM!

Film i TV | Zabava - Teme | 11.01.2019

Rijaliti PAROVI i rijaliti ZADRUGA se više neće uživo emitovati preko MMEDIA PORTALA, ali zato Vam u nastavku ostavljamo strimove gde uživo možete praitti ova dva rijalitija.


 


ZADRUGA UŽIVOZadruga je srpski rijaliti-šou koji se od 6. septembra 2017. prikazuje na televiziji Pink. Cilj učesnika ovog rijalitija je da za nekoliko meseci pokušaju da prevaziđu sva izbacivanja kako bi došli do finalne epizode rijalitija, u kojoj će pokušati osvojiti prvo mesto i novčanu nagradu. Zadruga je naslednik dugogodišnjeg rijaliti programa Farma.
 

 
 
PAROVI UŽIVO
 
Parovi su srpski rijaliti-šou koji se prikazuje na televiziji Hepi. Cilj učesnika ovog rijalitija je da za nekoliko meseci pokušaju da prevaziđu sva izbacivanja kako bi došli do finalne epizode rijalitija, u kojoj će pokušati osvojiti prvo mesto i novčanu nagradu.
 
 


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.