VAŠA JEZIVA ISTRAGA

Ovaj projket Mmedia Mreže, obuhvata jeziva istraživanja navodno ukletih mesta, kuća, objekata. Nažalost nismo u stanju da posetimo svako mesto za koje se sumnja da je ukleto, ali zato Vi ako živite ili ste u mogućnosti da posetite ukleto mesto i istražite to umesto nas, možete nam vaše istraživanje poslati ovde.

 

Šta nam je potrebno?

Ako ste čuli za neko ukleto mesto ili neko mesto gde se navodno dešavaju paranormalnosti i hrabriste da ga posetitite i snimite, to je upravo ono što nam treba. Napravite video zapis tog mesta, ispričajte nam šta se tu tačno dešava pošaljite nam sve to i mi ćemo napraviti priču.

 

Kakav snimak treba biti?

Snimak možete napraviti mobilnim telefonom, kamerom ili bilo kojim urađajem koji može snimati, ne brinite za kvalitet, važno je da se na snimku može dobro videti mesto događaja. Bitna stvar, ako snimate mobilnim telefon, važno je da telefon držite u vodoravnom položaju, dakle ne uspravno dok snimate, kako bi snimak bio u punoj veličini. Može biti i više snimaka ne mora biti jedan, mi ćemo u montaži to već spojiti i srediti da to izgleda lepo, ako tokom snimanja imate neke greške i slično ne morate brinuti o tome jer ćemo to iseći pri montaži. Bitno je da ukupan sadržaj koji nam pošaljete ne bude kraći od pet minuta poželjno je biti duži, ali ne i kraći, to može biti više kraćih snimaka ali bitno je da ukupna dužina svih tih snimaka koji nam pošaljete ne bude kraća od pet minuta.

 

Šta se treba videti na snimku?

Najvažnije je da se vidi mesto dogadjaja, ako je u pitanju ukleta kuća onda je važno da se vidi mesto gde se kuća nalazi, dvorište i okolina, ako ste u mogćnosti bili bi odlično da se vidi i prostor unutar kuće. Ako je u pitanju ukleta šuma, put ili šta god da snimate prikažite nam na snimcima okolinu i samo mesto. Takođe Vi možete biti u snimku ako želite, možete snimiti nekog od meštana kako priča legendu ili šta je već vezano za tu priču. Takođe Vi sami u snimcima možete biti narator ili voditelj koji će nas voditi kroz to mesto ako želite dakle pustite mašti na volju, u slučaju da želite da budete anonimni prosto nemojte se prikazivati u videu, a ako se Vaš glas čuje mi možemo u montaži to modulovati da bude poptuno neprepoznatljiv, samo nam javite da želite biti anonimni.

 

Primer kako izgleda jedno istraživanje možete videti na snimku ispod:

 

 

Kako možete da nam pošaljete video materijale koje ste snimili?

-Video snimke nam pošaljite tako što ih uploadujte na nekom sajtu ili servisu bilo gde možete i preko facebook-a, instagrama samo nam pošaljite link, gde možemo skinuti te video snimke. Mi Vam predlažemo da vide snimke uploadujte na GOOGLE DISKU, jer google disk ne vrši konvertovanje pa će snimak stići u original formatu bez gubljenja na kvalitetu, da uploadujete na google disk, kliknite OVDE. Ali generalno možete uploadovati bilo gde.

 

Kakva priča treba biti?

Važno je da nam lepo objasnite šta se tu dogaša da to ne bude previše kratko od par rečenica jer ne možemo napraviti video sa tekstom od par rečenica. Lepo nam ispričajte šta se tu događa još je bolje ako imate nekog meštana koji želi pristati na intervju i onda možete njega ili čak sebe snimiti kako priča priču o tome što snimate. Sve to nam posle pošaljite u ispod kontakt formi.

Vaša e mail adresa *:
Tema ili naziv vaše priče:
Detaljan tekst (opis) priče *:
Da li želite biti anonimni? *:
Imena svih koji su učestvovali u ovom istraživanju *:
Podaci za kontakt (E-mail, facebook link do profila, instagram...) *:
Gde možemo preuzeti video snimke, ostavite linkove *:

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.