Vesti o Youtuberima

ŠOKANTNO: Naš poznati INOVATOR i YOUTUBER Stefan Unić je FOTKAMA šokirao celu SRBIJU, a zatim se obrukao svojim prvim vlogom! (FOTO, VIDEO)

Sada je otkrio svoju drugu stranu:„ON JE BRUKA I SRAMOTA NAŠE JAVNE SCENE, KAO DA JE PUŠTEN S LANCA“ Da li ovako treba da se ponaša jedan mladić koji treba biti uzor drugima, a pritom je i mladi inovator i kako pišu mediji naučnik. Skoro pa skorz NAGE FOTOGRAFIJE sve govore o njemu.

Zanimljivosti, Ludi svet, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | Piše: Sanja 24.07.2020

Stefan Unić je poznata ličnost naše javne scene koji je šokirao sve objavivši fotografiju gde se nalazi samo u boksericama i čarapama. Naime, u pitanju je bio izazov koji nije mogao da odbije ali na početku nije baš ni prijao. 

Foto: Instagram / Stefan Unić
FOTO: Instagram / Stefan Unić
 

Prvo se Stefan dvoumio da li da objavi fotografiju ili ne, ali imao je hrabrosti i to uradio. Stefan je poznat po svom britkom jeziku, ali ovog puta je pomerio sve granice koje se ne tiču njegovog posla.
 
FOTO: Instagram / Stefan Unić
 
Nedavnoje na YouTub kanalu izbačen i Stefanov prvi vlog sa njegovim dekom, ostali video snimci imaju preko hiljadu pregleda, dok ovaj vlog ima svega dvadeset pregleda.
 
FOTO: Instagram / Stefan Unić

U videu piše da se nalaze na Mont Everest-u i da su izgubljeni. Stefan nema svoj YouTube kanal, ali kako je ovaj vlog dospeo u medije, to nismo uspeli da saznamo.

 


(S.C , Z.P)

Foto: Foto: Instagram / Stefan Unić | Video: YouTube / Mladi Inovator