Pomozimo maloj NINI da ozdravi!


Medicina  | 11.04.2018 | Piše: Nenad Mijatović
Ocena: (5)


Jovica Čolović, otac troje dece medju kojima je i mala Nina koja ima samo dve godina, a pri rođenju je imala obostrani rascep usne i nepca, zbog ovog problema Nina ima problem sa govorom, disanjem, sluhom i hranjenjem.

Ovo je razlog što mala Nina svakodnevno odlazi na kontrole na INSTITUTU u BEOGRADU, kao i na redovne preglede na STOMATOLOŠKOM FAKULTETU, kod ušnog jer zbog svega toga ima problem i sa sluhom. Nina je OSMOG MARTA imala operaciju gde su joj ugradili CEVĆICE u uši pored toga ima još da joj rade proteze na ATOMATOLOŠKOM FAKULTETU u BEOGRADU, korekciju nosa, usne, tvrdog nepca ... sve tako do ČETRNAESTE GODINE.

Otac Jovica iz Josaničke Banje opština Raška, nažalost je u stalnoj potrazi za poslom, ali bez većeg uspeha. Troškovi operacija, puta i lečenja su ogromni i svaka pomoć bi dobrodosla! Molimo sve ljude dobre volje koji mogu makar minimalnim finansijskim iznosom da pomognu da tu učine na sledeće načine:

 

Jovica Čolović

Dinarski i devizni račun (MTS BANKA): 360-0381644661828-66

PayPal: jovica.colovic111@gmail.com

Broj telefona: 064/466-18-28 

 

Mmedia Mreža će izaci u susret donatorima koji žele da se njihovo ime nađe na našem sajtu medju ljudima koji su pomogli. Dokaz donacije nam mogu poslati mejlom na mmediamreza@gmail.com ili preko facebook fan strane Mmedia Mreža i mi ćemo spisak imena svih koji su donirali objaviti na našem web sajtu.

Vaše malo Jovici i Nini će značiti puno!SLIČNE OBJAVE

VAŠI KOMENTARI
avatar