Postavi pitanje KUKURUZNOJ TREŠNJI!
Vesti sa Mmedia Mreže  🗓 10.10.2017

U drugom delu videa iz serijala ''Trešnjin KLOVN ubica ISTRAGA'' napomenuo sam da možete postavite pitanje Vladi koje želite da mu pokažem i nateram ga da odgovori, ovde možete saznati kako da postavite pitanje za Vladu.

 

Šta treba da sadrži pitanje?

- Pitanje treba biti normalno i treba biti vezano za serijal ili za klovna, sva NORMALNA pitanja biće emitovana u trećem delu serijala, a ja ću pokušati da nateram VLADU da odgovori na sva ta pitanja. Budite kreativni kada postavljate pitanja. 

 

Kako da snimim pitanje?

- Prihvatićemo samo VIDEO pitanja, dakle možete snimiti sebe telefonom, kamerom, tosterom ili čime god, poenta je da se VI vidite u videu u kome treba da izgovorite pitanje za Vladu. Video ne sme biti duži od trideset sekundi.

 

Kako da pošaljem video pitanje?

- Vaš video sa pitanjem je najbolje da uploadujete negde, napr. na google disku i onda link za preuzimanje mi pošaljite preko facebook fan strane Mmedia Mreža, ili preko instagram profila Mmedia Mreža.

 

Ako imate dodatnih pitanja pišite u komentarima ispod.


👉 Instragram: Mmedia Mreža, Mmedia Portal, Svet Misterija 👉 Facebook: Mmedia Portal , Mmedia Mreža, Svet Misterija. 👉 YouTube: Mmedia Mreža


  • Ocena: 5.0
  • Komentari: 1


Pogledajte još:
Vaši komentari
avatar
0 Spam
sta ako smo ruzni?
avatar