YouTube Drame

SKANDAL: Nixa Zizu slao GOLE SLIKE i VIDEO snimke kako MASTURBIRA, slike izašle u javnost (FOTO 18+)

Poznati ozloglašeni SRPSKI JUTJUBER Nikola Jovanović, javnosti poznat kao NIXA ZIZU, posle brdo skandala i drama koje su ga pratile, upao je u novu. Naime do naše redakcije su stigle vrlo kompromitujuće slike ovog poznatog youtubera...

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 09.10.2019

Nikola Jovanović proteklih godina bio je na meti mnogih medija, kako zbog svoje arognatnosti tako i zbog svojih izjava za koje mnogi sumnjaju da su izmišljenje.


Nakon ogromnog skandala oko nameštaljke sa sajtom  MAGICUNBOX SAJT ZA KOJI SE SUMNJA DA DRŽI POPULARNI BALKANSKI YOUTUBER, ISPOSTAVILO SE DA JE SCAM!  Utvrdili smo a i Nixa je svojim konstantnim objavama potvrdio da stoji iza tog sajta, da stvar bude još gora ekipa Mmedia Portala je lično testirala sajt i sajt i nakon što dobijete nešto to Vam nikada ne stigne, pa je sajt odavno označen kao SCAM.  Nakon što se otkrilo da je NIKOLA JOVANOVIĆ jedan od VLASNIKA ovog sajta on zvanično postaje jedan od najomraženijih BALKANSKIH youtubera. 
 
Da stvar bude još gora NIXA koji je navodno doživeo saobraćajnu nesreću pre par godina, gde ga je čitava BALKANSKA youtube scena žačoča dok njegovi fanovi koji su bili očajni zbog čitave situacije i bojali se da neće nastaviti sa snimanjem, molili su se da što pre ozdravi , međutim ispostavlja se da do nesreće uopšte nije ni došlo već da je, NIXA ZIZU LAŽIRAO NESREĆU, A POGODITE ZBOG ČEGA

 


Čitava drama se nastavlja nekoliko meseci kasnije kada je poznati youtuber ILIJA BENJAK otkrio da je NIXA zbog svog egoističnog ponašanja zapravo bio na produžavanju nogu kako bi dobio na visini.  BENJAK POTVRDIO PRIČU O LAŽIRANJU NESREĆE NIXE ZIZU-A, da stvar bude još gora ubrzo nakon tog otkrića BENJAK dobija pretnje od NIXE i ILIJA BENJAK je bio primoran da celu priču oko produžavanju nogu zataška i pod pritiskom NIXE kaže da je sve izmislio i da NIXA nije ni bio na produžavanju.


Nekoliko meseci kasnije NIXA sam objavljuje jednu vrlo čudnu fotografiju kojom je sam otkrio da je do produžavanja nogu je ipak došlo, a onda BENJAK objaljuje preteće snimke od NIXE gde se jasno može čuti kako se Nikola Jovanović pravdao da je nije produžavao noge, već da je bila nesreća.


Ovoga puta  našoj redakciji je pristigla jedna jako kompromitijuća priča o Nikoli Jovanoviću sa pratećim video snimcima i fotografijama kompletnim dokazima koje mogu da mu unište kompletnu karijeru u svetu bodibildinga i svetu youtuba. Naravno nećemo za sada objaviti kompletnu priču koja je našoj redakciji stigla iz poštovanja prema Nikoli, ali to ne znači da, kad tad istina neće izaći na videlo.
 


Jedan sažetiji deo cele priče je taj kako su nas izvori obavestili je to da pored svega čime se Nikola Jovanović bavi, tu je i još jedno njegovo zanimanje za koje malo ko zna. Nikola se takođe pustio u promet porno industrije, a za novac šalje kompromitujuće video snimke i fotografije svog tela, sebe kako masturbira, kako se zadovoljava na razne načine ili šta god klijent poželi i ima da plati, Nikola će mu poslati. Možda je sada malo jasnije odakle Nikoli sav taj novac kojim se stalno hvali. Ovo je samo jedan mali deo priče koji je potkrepljen dokazima i koji je stigao na adresu naše redakcije.