YouTube Vesti

Više od 500 dece i tinejdžera HRLE U VENIZELOSOVU, policija regulisala saobraćaj, a za sve je "kriv" OVAJ MOMAK

Venizelosova ulica bila je danas mala za sve one koji su želeli da posete novu igraonicu, a i da pritom vide, upoznaju i uslikaju se sa Bakom Prasetom, koji ima preko 300.000 pratilaca na društvenim mrežama i Jutjubu.

YouTube Vesti | YouTube svet | 11.10.2018

"Sad kad sam se slikao sa njim, mogu mirno da spavam!" sa olakšanjem je uzviknuo jedan od 500 prisutnih tinejdžera. Povod jza ovu gužvu je neverovatan - jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase objavio je na svom Instagram profilu da otvara igraonicu na Dorćolu, a mladi pratioci njegovog lika i dela danas su čitavo popodne opsedali novootvoreno mesto sve u nadi da će dobiti željeni selfi sa svojim "junakom".

 

- Ceo dan ništa nisam jeo ni pio. Mnogi će reći da je ovo lak posao, ali nije to baš tako. Želeo sam svima da ispunim želju i slikam se sa svima koji su došli zbog mene - navodi Bogdan Ilić i dodaje da je u jednom trenutku bila tolika gužva da je policija došla ne bi li regulisala saobraćaj, jer je vozilima bilo nemoguće da prođu zbog velikog broja dece koja su pristizala i nisu htela da odustanu od slikanja.

 

- Čekala sam nekoliko sati da bih se uslikala sa njim i na kraju sam uspela - pričala je jedna tinejdžerka i objašnjava da je u jednom trenutku bila tolika gužva da se nije moglo proći ulicom, pa su se oforimile dve grupe, jedna ispred same igraonice, druga preko puta, te je mladi Bogdan Ilić išao sa jedne strane na drugu i fotografisao se.

Niko nije hteo da odustane od svog mesta, stajali su u redu, a kako nam ovaj jutjuber objašnjava pojavilo se nešto više od 500 ljudi. Bilo je dece od sedam, osam godina koja su došla u pratnji roditelja, a bilo je i starijih Bogdanovih vršnjaka, jer on ima svega 21 godinu, a već je jedan od naših najpoznatijih jutjubera.

Opčinjenost likom Bake Praseta je bila tolika da su se mnogim devojčicama tresle ruke prilikom fotografisanja sa njim, pa su odlazile razočarane zbog neuspele fotografije, a broj prisutnih se nije smanjivao ni sa dolaskom mraka.

Mlada zvezda je osim otvaranja igraonice ima u planu, kako nam je rekao, i pravljenje majica sa replikama iz svojih klipova, a sudeći po današnjem interesovanju, ne sumnjamo da će se majice razgrabiti za čas.Izvor: blic.rs | Foto: PRIVATNA ARHIVA / RAS SRBIJA