YouTube Vesti

(VIDEO) EXLUZIVNO ZA MMEDIA PORTAL: Objavljen snimak YOUTUBERA na kojem trudna devojka UBIJA MOMKA koji je hteo knjigom da zaustavi metak

Monaliza Perez (20) ubila je prošle godine svog dečka Pedra Ruiza (22) tokom snimanja videa kojim su želeli da postanu poznati.

YouTube Vesti | 10.05.2019

Ona je tek nedavno optužena za ubistvo drugog stepena, dok joj je izrečena zatvorska kazna od 180 dana koju će odležati u naredne tri godine po 30 dana.
 

Naime, ona i njen dečko odlučili su da snime bizaran video kako bi što pre postali poznati na Jutjubu. Ruiz je od nje tražio da ga upuca u grudi, a on će debelom knjigom pokušati da zaustavi metak. Kako prenose svetski mediji, Perez je samo nekoliko dana pre ovog snimanja napisala na svom Tviter nalogu da će "ona i njen dragi snimiti jedan od najopasnijih videa ikada, kao i da to nije njena ideja, već isključivo njegova"


Međutim, taj metak bio je fatalan.
Vest da je prilikom snimanja videa za Jutjub kanal ubijen mladić, kao i da je izvršilac bila njegova devojka, odjeknula je medijima širom celog sveta. Gotovo godinu dana kasnije tužioci iz okruga Norman u Minesoti, objavili su video fatalnog ubistva mladog Pedra Ruiza (22).

 

Ona je tom prilikom rekla svom dečku, dok je držala pištolj uperen u njegove grudi, da "ne može to da uradi, da se plaši", dok je Pedro bodrio da će "biti sve u redu ako samo puca u knjigu".


Mladi Jutjuber je pre ovog čina rekao Perez da je "spreman da ide na nebo".
- Ako umrem, prilično sam spreman da idem na nebo. Ako umrem, idem kod Isusa. Verovatno me neće prihvatiti zbog ovog glupog poteza, ali ja sam siguran da će moja devojka pogoditi knjigu, a ne mene - rekao je on tom prilikom.

 

- Dušo, ako sam te ubila, šta će da mi se desi sa životom. Ne, ovo nije u redu - dodala je ona i pozvala Hitnu pomoć, ali već je bilo kasno.

 

Tokom ispitivanja, Perez je rekla da je pokušavala na sve moguće načine da ga odvrati od ove ideje, međutim, on je, kako je rekla, želeo na ovaj način da postane poznat.


Prilikom ovog stravičnog incidenta, Perez je bila trudna sa drugim detetom, dok je njihova trogodišnja ćerka bila prisutna.
Jutjuber je pre ubistva imao 218.000 pretplatnika.