YouTube Vesti

SAGRADILA JE KUĆU UZ POMOĆ JUTJUB UPUTSTAVA: Zaprepastićete se kad vidite KAKO izgleda! (VIDEO)

Zahvaljujući modernim tehnologijama celokupno ljudsko znanje se danas nalazi na Internetu na samo par klikova od svih nas. I ništa više nije nemoguće.

YouTube Vesti, Zanimljivosti | YouTube svet | 29.06.2017

Zahvaljujući modernim tehnologijama celokupno ljudsko znanje se danas nalazi na Internetu na samo par klikova od svih nas. I ništa više nije nemoguće.

Tako je jedna žena bez imalo građevinskog iskustva uz pomoć dece uspela da izgradi kuću na dva sprata sa pet soba samo gledajući uputstva na Jutjubu.

Njen nastariji sin Dru pomogao je mami Kari da izradi nacrt kuće i dobije dozvolu za gradnju, ćerka Jada je dovlačila vodu iz komšijinog ribnjaka i mešala beton za temelje, dok je druga ćerka pravila hranu za sve njih. 

Prošli su kroz sve: od kopanja temlje do zidanja zidova kuće i za samo devet meseci uspeli da završe sve radove. 

Kada su inspektori došli da pregledaju kuću bili su iznenađeni koliko je profesionalno sve bilo odrađeno. Nisu mogli da veruju da je sve uradila jedna majka bez imalo znanja o građevini. 

Kuća koja danas vredi oko pola miliona dolara ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva sprata.

U videu možete pogledati kako su izgledali radovi kao i konačan rezultat gradnje. 

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.