YouTube Vesti

Radnik Jutjuba u San Francisku zarobljen u ormaru tvituje? Stižu mu poruke, "izdrži brate!"

"Ja sam u ormaru u sedištu Jutjuba! Uskoro ću vas izvestiti o novim događanjima!", poruka je koju je okačio jedan od korisnika Tvitera koji se navodno našao na licu mesta u ovoj kompaniji gde je došlo do pucnjave.

YouTube Vesti | YouTube svet | 21.06.2018

"Ja sam u ormaru u sedištu Jutjuba! Uskoro ću vas izvestiti o novim događanjima!", poruka je koju je okačio jedan od korisnika Tvitera koji se navodno našao na licu mesta u ovoj kompaniji gde je došlo do pucnjave.

Radnici u kompaniji Jutjub u San Francisku su se prvo zabrarikadirali u kancelarije, a onda su izašli iz zgrade podigutih ruku. Mediji izveštavaju da ima povređenih i da je napadač najverovatnije žena.

Prema prvim nepotvrđenim informacijama, povređeno je 37 osoba.

Američki mediji pišu da sumnjaju da iza napada stoji žena u crnoj majici i sa maramom na glavi.

Iako zvanična potvrda za to još nije došla, na društvenim mrežama su se pojavile informacije o tome da su bolnice San Franciska počele da prihvataju povređene.Izvor: Telegraf.rs |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.