Vesti o Youtuberima

Tinejdžer kog klinci u Srbiji obožavaju je sin nekadašnjeg telohranitelja Zorana Đinđića!

Svojom poslednjom pesmom danima je osvajao trending liste na Jutjubu Mlada Jutjub zvezda Mihajlo Veruović (18), poznatij kao Voyage, gostovao je u emisiji Amidži šou gde je ispričao svoju životnu priču kako bi ga javnost što bolje upoznala.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 19.01.2020

Mihajlo je u emisiji gostovao sa svojom devojkom Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvica, a voditelj Ognjen Amidžić je za njih pripremio igricukako bi otkrio koliko se njih dvoje dobro poznaju.

 

Međutim, pre početka same igrice, Mihajlo je potvrdio da je njegov otac nekadašnji telohranitelj ubijenog Zorana Đinđića.
 

Kad sam te predstavljao, za publiku koja ne zna, ko je tvoj otac? - upitao ga je Ognjen.

Milan Veruović, bio je telohranitelj Zorana Đinđića, i sam je bio upucan u tom događaju- odgovorila je mlada zvezda Jutjuba.

Voyage je otkrio i da su nakon tog događaja on i njegova porodica morali da se odsele za Francusku gde su nastavili sa svojim životima.

Mihajlo je danas jedan od najpopularnijih Jutjub-tinejdž zvezdi, a svojom poslednjom pesmom danima je osvajao trending listu pomenute platforme u Srbiji, ali i širom čitavog Balkana.
 

Kako je pričao o svom ocu pogledajte u videu u nastavku teksta:Izvor: telegraf.rs |