Vesti o Youtuberima

ŠOK INFORMACIJA!POZNATI INOVATOR I JUTJUBER POSTAO POLITIČAR: STEFAN UNIĆ NAJMLAĐI POLITIČAR U TRSTENIKU

Dvadesetdvogodišnji student proizvodnog mašinstva Stefan Unić položio je zakletvu za odbornika Skupštine opštine Trstenik, i time postao najmlađi odbornik u Trsteniku, a moguće i u celom Rasinskom okrugu.

YouTube Vesti, Zanimljivosti, Nauka i Tehnologija, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | Piše: Aleksandar Tomin, novinar 23.08.2020

-Drago mi je što su me građani izabrali da ih predstavljam u lokalnom parlamentu – prokomentarisao je Unić za Brus online portal, koji je tek napunio 22 godine kada se kandidovao na lokalnim izborima.

Ovaj student, koji još uvek studira, kaže da želi da učini nešto pozitivno za svoj grad, a ambicija mu je da postane naučnik ili poslanik.

-Radujeme me poverenje koje su mi ukazali sugrađani, iako sam novo ime na lokalnoj političkoj sceni. To me obavezuje da maksimalno ozbiljno obavljam odborničku dužnost. Doduše, nemam iskustva na tom polju, ali se nadam da ću za kratko vreme prilagoditi novom ambijentu i imati pouzdane saradnike među starijim kolegama – kazao je Stefan.

Stefan Unić je rođen u Kruševcu 1998. godine. Osnovno i srednjoškolsko obrazovanje je završio u Trsteniku. Sada je student druge godine proizvodnog mašinstva-modul proizvodne tehnologije na Akademiji strukovnih studija Šumadije sa odsekom u Trsteniku. Imao je svoj jutjub kanal četri godine i bio prepoznatljiv po vlogovima. Živi između Kruševca i Trstenika u selu Stopanja.

Novinar rubrike VIP: Aleksandar Tomin
Fotografije: Stefan Unić Instagram, printscreen

Izvor: Novinar rubrike VIP: Aleksandar Tomin | Foto: Fotografije: Instagram, printscreen