Vesti o Youtuberima

MUĐA JE SADA NAJPOZNATIJI JUTJUBER, ALI JE ODRASTAO U BEDI: Na prozor smo ZAKUCAVALI ĆEBE jer je bilo hladno (FOTO)

Iako je prokišnjavalo, prozori stari i nije imala fasadu, mi smo bili srećni. Hvala Bogu pa sada možemo da ulepšamo naš dom, uz rad i muku smo zajedno to uradili, kaže Muđa

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 19.11.2020

Balkanski Jutjuber i influenser Stefan Vuksanović (22), poznatiji kao Muđa, progovorio o teškom detinjstvu. Iako sada 'vrti' veliki novac, nije uvek bilo tako. Muđa je odrastao u selu Drmno u blizini Požarevca.

 

- Kad sam bio mali uvek su govorili u društvu: 'Stefane, kuća ti izgleda kao da je izrezana na pola.' Nisam obraćao pažnju, učen sam od svojih roditelja da nije bitan spoljni izgled, bilo kod čoveka ili kod doma, bilo je bitno da li je porodica koja živi u toj kući srećna - započeo je Stefan emotivnu objavu.

 

Prisetio se i uslova u kojima je živeo. 

- Iako je prokišnjavalo, prozori stari i nije imala fasadu, mi smo bili srećni. Hvala Bogu pa sada možemo da ulepšamo naš dom, uz rad i muku smo zajedno to uradili. Nikada neću zaboraviti to vreme kada duva košava, a u mojoj sobi (gore desni prozor) se moralo zakucati ćebe jer je uvek bilo hladno. Život me svakog dana uči da će na kraju dana uvek biti dobro, uvek izađe nešto lepo iz svega što prođete u životu. Ja sam ovo naučio uz moje roditelje, koji su uvek pozitivni oko svega što nam se desilo, kakva god finansijska situacija bila. Tu smo, zdravi smo, sve ostalo će doći kada bude bilo vreme, valjda je sada to vreme, vi ste stvorili to vreme za nas, hvala sinovi - napisao je Muđa i zahvalio se pratiteljima. 

Njegov rodni dom sada izgleda drugačije. U međuvremenu su je uredili spolja i iznutra otkako Muđa dobro zarađuje. Čak su mu i roditelji postali popularni na društvenim mrežama. 

Mediji pišu kako Muđa zaradi oko pola miliona evra godišnje ne brojeći zaradu od reklama i kampanja.Izvor: www.espreso.rs |