Zanimljivosti

Anonimusi poruka za SRBE: VI STE NAŠA SLEDEĆA META

Pre četiri dana da Tviteru je objavljena uznemirujuća poruka korisnika koji na ovoj društvenoj mreži koristi "niknejm" Unknown.

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 18.05.2022

Sa maskom Anonimusa i izmenjenom bojom glasa, na engleskom jeziku, nepoznati čovek se obratio stanovnicima Srbije.

 

Predstavio se kao jedan od pripadnika poznate hakerske grupe Anonimus i Srbima uputio ove reči:

"Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas", "Anonimus" kaže na snimku.


 

Podsetimo, navodi o hakerskim napadima sve su prisutniji u Srbiji. Prethodnih dana "pljuštale" su dojave o bombama, a samo u toku jučerašnjeg dana pretnje su stigle na više od 90 adresa osnovnih i srednjih škola.

 

Poruke o postavljenim bombama odnosile su se i na tržne centre u Beogradu, poslovnom soliteru "Beograđanka", kao i na mostove.

 

I danas je stigla dojava da je navodno postavljena bomba u tržnom centru u Rajićevoj u centru Beograda, a zaposleni i građani koji su se u tom trenutku našli u ovom šoping molu, odmah su evakuisani.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.