Estrada

Vil Smit se razbesneo i udario komičara Krisa Roka na dodeli OSKARA, evo zašto... (VIDEO)

Događaj o kome će svi verovatno pričati u vezi sa ovogodišnjom dodelom Oskara je svakako trenutak kada je glumac Vil Smit izašao na scenu i udario komičara Krisa Roka nakon što se našalio na račun ćelavosti njegove supruge.

Estrada | Zabava - Teme | 29.03.2022

Vil Smit je konačno dobitnik Oskara. Zvezda "Kralja Ričarda" osvojila je nagradu za najboljeg glavnog glumca u ulozi oca Venus i Serene Viliams tokom sinoćne dodele Oskara održane u "Dolbi" teatru u Holivudu.

 

Smit je postao emotivan tokom govora nakon preuzimanja nagrade i izvinio se što je šokirao publiku i gledaoce ošamarivši Krisa Roka jer se komičar tokom prenosa našalio na račun Džejde Pinket Smit.
 

Vil Smit je udario komičara i vratio se na svoje mesto vičući komičaru da ne pominje ime njegove žene. Kris Rok je vodeći u kategoriji za najbolji dugometražni dokumentarni film.

 

 

Na dodeli Oskara dogodio se incident, kada je komičar Kris Rok prokomentarisao Džejdu Pinket-Smit, suprugu Vila Smita. Rekao je da Džejda, koja nosi vrlo kratku frizuru jer ima alopeciju, izgleda kao Demi Mur u filmu "G.I. Jane".


"Džejda, jedva čekam drugi deo tog filma", rekao je Kris, a glumica prevrnula očima.

Njen muž, Vil Smit je prvo rekao "ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta", a onda ustao, došao na binu i udario ga. 

Evo kako je izgledalo izvinjenje:

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.