RevenueShare

Zaradi od 8.5$ (pa na više) na dnevnom nivou | Galaxy Video Media

Galaxy Video Media je PROVEREN sajt koji Vam omogućava da na jednostavan način zaradite novac uz svega manje od deset minuta odvogojenog vremena na dnevnom nivou.

RevenueShare | Online Zarada | 22.07.2022

Zarada na ovom sajtu je vrlo jednostvna ono što su vaše DNEVNE obaveze za koje vam treba oko 5-10 minuta da ih odradite jeste da lajkujete objave sa društvenih mreža kao što su tiktok, youtube, instagram itd. Za svaku objavu koju lajkujete dobijate novac. I to na sledeći način.

Kao početnik na dnevnom nivou kada odradite sve zadatke zarađujete 8.5$ dnevno. Kasnijim napredovanjem možete zaraditi i preko 40$ dnevno evo šta treba da radite.

Pre svega registrujte se na sajt LINK ZA REGISTRACIJU,  Detalji o tome kako da se pravilno registrujete možete videti u video snimku ispod:
 


Kada ste uradili registraciju na sajt, sada je potrebno da krenete da radite zadatke detaljno uputstvo se nalazi u video snimku iznad, dakle idite na opciju ''TASK'' i tu se nalaze zadaci.

 

UPUTSTVO ZA RAD

Zadatke radite tako što kliknete na zadatak otvoriće vam se društvena mreža vi zatim samo lajkujte objavu i vratite se nazad. Kada ste se vratili nazad sajt će vas puitati da li ste uradili zadatak. Vi označite da COMPLETE i to je to. Tako odradite sve zadakte i nakon toga kada budete sve uradili vaša ukupna zarada će biti 8.5$ i  to je ono što ste zaradili. 

Sledeći zadaci će vam se pojaviti sledećeg dana negde posle 18h po našem vremenu. I  tako svakog dana.
 

KAKO PODIĆI NOVAC

Da biste podigli novac sa ovog sajta potrebno je da imate neki kripto novčanik koji prima USDT valutu, ja vam preporučujem kripto novčanik pod imenom BINANCE, pa onda sa ovog kripto novčanika lako posle možete prebaciti novac na svoj račun u banci.

Evo kako da napravite ovaj novčanik:
 


Kada ste napravili ovaj novčanik sada je potrebno da novac koji ste zaradili na Glaxy sajtu prebacite na taj novčanik, da biste to uradili potrebno je da imaste 2STAR status. Taj status dobijate besplatnom verifikacijom.

Ovo je ono što vam treba kako biste se mogli verifikovati:
-Da ste stariji od 25 godina
-Da imate važeću ličnu kartu
-Da imate 30 ljudi u timu

Postupak verifikacije je vrlo jednostavan potrebna vam je TELEGRAM aplikacija kako bi svu tu dokumentaciju poslali menadžerima sajta evo kako to da uradite:
 


Kada ste odradili ovu verifikaciju sada ste unapređeni u STAR 2 odmah pri unapređenju dobijate nove reklame i na dnevnom nivou sada zarađujete 42$ dnevno. Sav novac od ovog trenutka možete prebaciti na svoj kripto novčanik i obično legne u roku od 2,3 sata. 


Evo kako da sa Galaxy sajta prebacite novac na vaš kripto novčanik:
 


To je u suštini to,  ako vam treba dodatna pomoć oko ovog sajta slobodno me kontaktirajte ako ste se registrovali preko mog linka pomoći ću vam, ako ste se registrovali preko nekog drugog proverite preko čijeg linka ste se registrovali i kontaktirajte svog lidera da vam pomogne.
 
Ovo je moj link za registraciju:
LINK ZA REGISTRACIJU NA GALAXY MEDIA
(INVITE KOD: lASjzo)

KONTAKTIRAJTE ME OVDE:
KONTAKT FORMA


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
avatar
Registracija preko vašeg sajta, neće da uloguje. angry
  • 29.07.2022
Nenad
Nenad
  • 0
Hoce nego sajt ima azuriranja obicno pre podne pa ne radi oko sat vremena u tom periodu takodje pogledaj. VAŽNO: Galaxy Video Media - Nema više BESPLATNIH nadogradnja!
  • 12.08.2022