Vaše Istinite priče

Utvara sa crnim sesirom

Ovo je jedan od najupecatljivijih i najmisterioznijih dogadjaja koji su mi se ikada desili. I dan danas objasnjenja nema mada ja licno mogu doneti neke zakljucke s obzirom da poznajem paranormalne aktivnosti tj koji su potencijalni uzroci takvih dogadjaja.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | 04.06.2020

Pozdrav Nenade.
Zelim da podelim sa tobom i tvojim pratiocima jedan zaista istinit i neobjasnjiv dogadjaj koji mi se dogodio pre par godina.
Naime, otisao sam sa drustvom preko leta na Vlasinskom jezeru da odmorimo par dana. Bio je mesec avgust. Kao sto to obicno biva kod nas iole mladih, svaki dan smo se provodili, sto u kuci gde smo bili, sto na jezeru. Skoro svaki dan muzika, alkohol, smeh, zezanje i sl.
Ali jedne veceri je sve postalo puno ozbiljnije.
Otac drugarice cija je bila ta kuca u kojoj smo spavali nam je ispricao kako je u sobi gde sam tada ja spavao sa svojim drugom pre nekih 50-ak njegov rodjak izvrsio samoubistvo.
Bilo je malo neprijatno saznati to s obzirom da smo u toj sobi spavali svake veceri ali nismo tome pridavali znacaja.
Medjutim, jedne veceri kada smo otisli na spavanje desilo se nesto sto nikada necu zaboraviti.
Soba je zaista mala i jedva staju 2 kreveta u njoj.
Pricao sam malo sa drugom i zatim smo zaspali. Nismo nista pili te veceri, da napomenem.
Odjednom mene je probudila neka jeza i cudan neki osecaj. Bacio sam pogled ka vratima od sobe i bukvalno sam ugledao siluetu visokog coveka sa crnim sesirom. Onako sav istraumiran nisam znao sta me je snaslo, protrljao sam oci da pogledam bolje ali to je i dalje stajalo tu. Odjednom sam osetio neku hladnocu (prozor je bio zatvoren), kao da je neko otvorio frizider pored mene. Podsecam, avgust je mesec i spavali smo samo u donjem vesu bukvalno. Drugar je spavao kao zaklan.
Pokrio sam se cebetom preko glave i poceo da razmisljam da li je zaista moguce da vidim bas tog coveka koji se ubio pre 50-ak godina u toj sobi. Isti taj o kome nam je pricao drugaricin otac jednu vecer pre. Poceo sam da se molim Bogu da sve to samo prodje i nakon izgovorene molitve Oce Nas bacio sam pogled ka vratima i te siluete vise nije bilo.
Do dana danasnjeg ne znam da li je sve to bilo zbog uticaja price oca od drugarice mada u to cisto sumnjam jer sam prilicno stabilna licnost i ne pogadjaju me takve stvari. Znam sta sam video i sta sam osetio na svojoj kozi, tu neobjasnjivu hladnocu koja mnogo govori o tom dogadjaju.
Ja nisam bio ni pod kakvim utiskom od njegove price tako da nije moglo to da bude uzrok toga sto sam video. Srdacan pozdrav.