Vaše Istinite priče

Stvari koje su mi se desile kad sam bio mladji

Ovu pricu sam vec postavio ovdje, ali bih voleo da je opet postavim..
Radi se o mom iskustvu sa duhom djevojcice koja je druzeljubiva i nekim velikim crnim stvorenjem.
Ako je neko imao slicno iskustvo, nek slobodno ostavi komentar

Vaše Istinite priče, Vaše horor priče, Paranormalno, Strašne priče, Horor | Mmedia Mreža | Piše: Dejan 17.12.2020

Ono sto bih voleo da kazem je da mi se sve ovo desavalo dok sam ziveo u stanu, a ne u kuci.

Prvo prividjanje kojeg se sjecam mi se desilo dok sam imao 12 godina. Probudio sam se i bila je zora, ali je moja soba bila veoma mracna zbog spustenih roletni, pak, dovoljno svjetla da vidim sta se desava u njoj. Kad sam otvorio oci video sam djevojcicu koja sjedi na stolici ispred mene i imala je veliki osmjeh na licu. Mislio sam da umisljam jer sam bio dete i, jer je stolica bila okretna, okrenuo sam stolicu kako bi taj duh nestao sa mog vidika. Srce mi je stalo kad sam primjetio da se ta djevojcica okretala zajedno sa tom stolicom. Skocio sam put vrata i otvorio ih, nje vise nije bilo tu.

Drugo prividjanje mi se desilo mozda godinu nakon prvog. Bilo je 2h posle ponoci i bio sam zedan. Do kuhinje sam mogao da dodjem kroz 2 prolaza jer mi stan ima kruzni tok. Jedan prolazi kroz dnevnu, taj mi je bio blizi pa sam odlucio da prodjem kroz taj. Cim sam otvorio vrata i zakoracio u dnevnoj sobi, video sam veliku siroku crnu siluetu (oko 2 metra), koja kao da je zracila crninu. Okrenula se put mene i pogledala me je svojim svijetlece bijelim ocima. Samo sam se mirno vratio u sobu, zatvorio vrata i bio prestravljen tek kad sam vratio film i shvatio sta se zapravo desilo.

Desavalo se jos dosta toga, i sanjao sam tu curicu (koja je odprl 120cm velika i stara oko 9 godina) dosta, ali ovo su najupecatljiviji dogadjaji. Par puta mi se cak i desilo da cujem nesto da kucka po ormaru ili televizoru. Kad sam zamolio da prestane, prestalo je, ponekad sam osjetio kao da mi neko dise za vratom, dok sam spavao, ne umijem da opisem ali to je zapravo bio lep osjecaj.

Trece iskustvo. Ne sjecam se da li sam pre toga spavao ili nisam, ali se sjecam da sam lezao u krevetu i pokusavao da zaspem. Odjednom sam osjetio necije prisustvo i bilo me je strah. Ignorisao sam to i skupio se u nadi da ce da nestane, ali nije nestalo. Osjetio sam kako je nesto sjelo na kraicku kreveta, a nedugo zatim i stavilo ruku na moj list noge. Trgnuo sam se veoma brzo i pogledao da vidim kakvo je to stvorenje na mom krevetu. Tamo nikog nije bilo, a ja sam tu noc prespavao sa upaljenim svjetlom.

Cetvrto i za sigurno najstrasnije iskustvo.
Dopisivao sam se na telefonu u 2h posle ponoci i primjetio sam kako se neka silueta nalazi ispred mog kreveta, kad sam makao telefon ona je samo nestala, istog trena. Sto nije tolko cesto, bio sam veoma uzbudjen sto se to desilo ,,konacno opet".. Kako sam poceo da pisem mojoj drugarici sa telefona sta mi se desilo, u glavi sam cuo hrapavi glas stare osobe koja je sve jace i jace govorila: " nemoj.. Nemoj .. Nemojjjjjj". Uplasio sam se i samo ugasio telefon. Rekao sam joj sta se desilo tek sledeci dan.

Da li se jos nekome desava nesto slicno u stanu?