Vaše Istinite priče

Predskazanja

Toliko puta mi se desilo da sam nesto predvidela. Nekad preko sna nekad preko zamisljanja. Ovim putem zelim to da podelim sa vama.

Vaše Istinite priče | 21.02.2019

Oduvek sam bila kreativna. Mogla sam za tili cas da smilim pricu koja se uglavnom slusaocima jako dopadne. Svakog leta idem kod rodjaka na slavu. Pored mene i moje porodice tamo dolazi jos gostiju.

Ovaj dogadjaj se desio dosta davno. One su mladje od mene i volele su da slusaju price pogotovo strasne. Posto sam medju decom bila najstarija ja sam prva pocela da pricam pricu. Nesecam se tacno svih dogadjaja iz te price ali se uglavnom u toj prici radilo o nekoj staroj vestici. Opisivala sam im prostor u kome ona zivi i sta sve radi. U jednom trenutku sam rekla da je ta vestica imala ljubimca crnu macku. U tom trenutku culi smo kako nesto lupa. Kada smo pogledali kroz prozor bila je to ni vise ni manje crna macka koja je oborila neku posudu. Ona nije bila ljubimac tih ljudi jer oni nisu imali zivotinje. Pojavila se niotkuda i zaintrigirala moje slusaoce koji su se u tom trenutku uplasili.


Evo i jos jedne price. Dok sam isla u osnovnu skolu moja profesorka matematike je bila trudna. Neko vreme pre njenog porodjaja sanja sam dve decije nosiljke u plavoj boji. Kada se porodila saznali smo je dobila blizance, dva decaka.
I ova je zadnja prica da vam neoduzimam dosta vremena. U sredjnoj skoli sam imala jako dobrog druga koji je bio deo moje grupe. Druzili smo se caskali i bilo nam je super. Jednom prilikom sanjala sam kako taj drug ljubi jednog druga iz odeljenja. Bilo mi je jako glupo da to ikom kazem tako da nikome nisam rekla. Nakon nekog vremena taj drug nam je priznao da je gej. Bila sam iznenadjena nisam mogla da verujem. Ali eto sta je tu je. Hvala puno na vremenu koje ste izdvojili da procitate ovo. Zelim vam prijatan dan.