Vaše Istinite priče

Malo strasnih 7 dana od ponedeljak do nedelje!

kratka prica iz 2016 ili 2017 godine! inace sada sam 2 godina srednje skole 2020!

Vaše Istinite priče, Vaše horor priče | Mmedia Mreža | Piše: Nikola Milenkovic 06.03.2020

bilo je bas vece kada sam odlucio u nedelju tokom raspusta da legnem u krevet kasno u noc da docekam ponedeljak,video sam na satu da je bilo tacno ponoc i da je dosao ponedeljak i rekao sam hajde da spavam.  

legnuo sam u krevet i misleo sam da se ne pokrijem,svetlo od ulice je svetlelo od mene,osetio sam kako mi telo pocinje da se malkice trese,nije bila hladnoca nego nesto drugo,onda mi je pao mrak od jednom na oci i video sam u taj san kako sam vezan za banderu a demon me gleda i stoji ispred mene.

rekao sam ne bojim te se djavole,isus hristos je jaci od tebe..
demon se naljutio mnogo jako kada sam spomenuo isusa hrista i uzeo trozubac pa mi ga je nabio u stomak...
tek od jednom sam se probudio i osetio sam da sam snazno drhtao,pa sam jedva disao i ustao.
plasio sam se sledeceg,sledeceg i sledeceg dana da mi se ne ponovi,dosla je nedelja i ja sam hteo da probam da procitam jednom molitvu "oce nas".

procitao sam i legao sam u krevet,kada sam opet video mrak na oci,u sebi sam izgovorio "sta sada,jao ne opet kako da se oslobodim sada sna?" video sam nekoga duha kako je stajao pred mene i rekao sedi da popricamo,ja dobro,samo sa duhovima bih pricao.
pitao me da li se plasis demona,od te reci poceo je da tece znoj sa glave i rekao sam "da" jer od njega sam se najvise najezio.
duh je rekao nemoj da se plasis... ja cega? onda mi je na 1 sekund izasao demon ispred ociju i probudio sam se,podigao sam glavu na gore i jedva disao kao da sam imao nesto zapiseno u usta i nos...
posle sam se plasio da zaspim ali vise toga sna nije bilo!

hvala sto si procitao pricu,zapratite me na instagramu: Nikolant16 i subscribe i like na youtube: Dzontt15!!!