Vaše Istinite priče

Djavo mi se smeskao sa malog prozora

Pozdrav Nenade. Zelim da ostanem anoniman. Ovo mi se desilo pre godinu dana.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: ANONIMNO 05.09.2018

2017 godina. Pojavila mi se kao neka "faza" da se budim u 3h ujutru ili 3.30h ujutru. To mi je trajalo jedno 10 dana. u tim danima kad sam se budio popio bih vode i probao bih da zaspem. Uvjek me je nesto gledalo kroz moj mali prozor u sobici. Prvo neka baba , pa neki covek. Zadnjih dana sam sanjao dva puta djavola kako se budim i on mi se smeska s tog malog prozorcica.I onda dva dana kasnije zvoni mi alarm u 3:30h ujutru. Taj alarm ni nisam namestio. Od moje porodice niko nije sigurno namestio, jer to mi je bio digitalni sat na ruci koji niko nije znao da koristi. Ustao sam iz kreveta i popio casu vode. Vratim se u krevet ja i vidim kako mi se djavo smjeska sa tog malog prozorcica. Sakrio sam se i procesao sam oci, i opet isto vidim! Protrcao sam u sobu starijeg brata. Probudio sam ga a on je uzeo svoju palicu jer je mislio da je neko maskiran.
Vratimo se u sobu pogledamo i nije imalo nikog. Opet smo pogledali kad sam ja video opet onu babu. On je vrisnuo i potrcao od roditelja sobu. Budio ih je rekavsi tata baba je ziva. I onda sam shvatio da je to mozda moja baba koju nikad nisam ni upoznao. Moj tata je potrcao i video valjda moju "babu" . Rekao je mama i onesvijestio se. Baba je nestala. A od te noce ja vise nespavam u tu sobu+


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.