Vaše Istinite priče

Buka u kuci

Bilo je to prosle godine na ljeto

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Hadzib 09.07.2018

Vracao sam se iz skole i putem sam sreo mog brata kako ide u skolu (jer smmo razlicita smjena) i rekao mi je da mama nije kuci da je kod drugarice na kafi.
Dosao saM kuci i zakljucao se.
Bilo me je uvijek strah ostajati sam
Mama me je zvala na telefon i rekla da dodem do nje jer je trebalo nesto ponijeti.
Pri izlazku iz kuce cuo sam buku na spratu(drugi sprat je nas a prvi od bake koja nije kuci. Popeo sam se gore i zakaljucao vrata sto sam prije mogao i izasao iz kuce.
To sam rekao mami ali mi nije vjerovala rejkla je da nije vjetar ili da nije neka macka usla u kucu.
Rekao sam joj da nije moguce da je macka usla jer sam bio zakljucan. Krenuli smo kuci i kada smo se penjali na drugi sprat samo je otvorila vrata koja sam ja zakljucao i bio sam 1000% uvjeren da sam ih zakljucao
Nista joj nisam govorio da sam zakljucao vrata kada smo usli u kuci tanjir je bio polomljen po sred sobe i bio sam uplasen. Mama je mislila da se ja zezam ili nesto ali to je nesto za meneoci najgore.
Od tada mi se nista vise nije dogadalo ali sto je moguce vise izbjegajem da ostajem samou kod, kuce.


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.